ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ''γαλάζια'' κυβέρνηση αμαύρωσε το μαθητικό συλλαλητήριο


Αν μη τη άλλο η δεξιά κυβέρνηση είναι ''παλιά καραβάνα'' στο στήσιμο επεισοδίων επιδιώκοντας αρχικά να απομακρύνει σημαντικό τμήμα διαδηλωτών και εν συνεχεία να αμαυρώνει τα συλλαλητήρια.

Αυτό ίσχυσε και σήμερα ώστε να μην περάσουν τα μηνύματα των διαδηλωτών με επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν νωρίτερα στο Σύνταγμα. Παράλληλα οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο σε όσους πήγαιναν στο συλλαλητήριο ανοίγοντας τις τσάντες τους, και κάνοντας σωματική έρευνα.

Η κυβέρνηση έκλεισε τον σταθμό του μετρό στο πανεπιστήμιο ώστε να αποτρέψει τον κόσμο να παρευρεθεί στο κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο.

Τα συστημικά κ@ναλ@ αντι να δώσουν έμφαση στους συγκεντρωμένους , καθώς και στα αιτήματά τους , δίνουν έμφαση στο διαχρονικά στημένο σκηνικό 100 γνωστών - άγνωστων και των υποτιθέμενων επεισοδίων. 
( Των στημένων )

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Ζάππειο επί της βασιλίσσης Αμαλίας έπεσαν μολότοφ και χημικά ενώ πραγματοποιήθηκαν και προσαγωγές νεαρών. 

Ομάδα περίπου 150 ατόμων με *καλυμμένα τα πρόσωπά τους παρεισέφρησε στην πορεία της ΑΔΕΔΥ και πέταξαν μολότοφ και φωτοβολίδες στα ΜΑΤ που απάντησαν με χημικά και κροτίδες κρότου λάμψης. Κοντά βρισκόταν και ομάδα μαθητών που απομακρύνθηκε στην οδό Σταδίου προσπαθώντας να διαχωρίσει τη θέση της από τους ταραξίες.

 

Επισήμανση: Το σκηνικό των 100 νεαρών - γνωστών - αγνώστων έχει ταυτόσημο χρόνο ζωής με το κυβερνών κόμμα. Περισσότερα από 40 χρόνια 100 άτομα αμαυρώνουν κάθε φορά συλλαλητήρια , πορείες , διαληλώσεις, κ.α., και είναι τόσοι πολλοί που καταφέρνουν επί δεκαετίες να δίνουν αδιάλειπτα το παρόν ! 

Κάθε φορά τα συστημικά media δίνουν έμφαση στα ''επεισόδια'' των 100 ατόμων και ξεχνούν τόσο τους χιλιάδες συμμετέχοντες, όσο και τα αιτήματά τους. Από τη μια έχουμε μια χούφτα αντιεξουσιαστές , και απο την άλλη τα τσιράκια - συνεργάτες - της κυβέρνησης, μια χούφτα σκ@τοκ@ν@λ@.

* Σε μια συγκέντρωση χιλιάδων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους , δεδομένου ότι όλοι φορούσαν μάσκες, οι ''φορείς'' ενημέρωσης, όπως διαβάζουμε σε σειρά media έδωσαν έμφαση στα καλυμένα πρόσωπα των εντιεξουσιαστών ! ( Ειδικότερα στο ΣΚΑΙ Αλαφούζου δίνουν τεράστια έμφαση στα καλυμμένα πρόσωπα , όπως και στα ''επεισόδια'' 100 νεαρών . Τα υπόλοιπα τους είναι αδιάφορα !!! )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ''γαλάζια'' κυβέρνηση αμαύρωσε το μαθητικό συλλαλητήριο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">