ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δείτε τι σημαίνει αναμορφωτής


Δεδομένου ότι τελευταία έχει γίνει μεγάλος ντόρος σε τοπικό επίπεδο αναφορικά με ''αναμορφωτές'' , ώστε να διαβιούν ορισμένα 'παράσιτα',  σήμερα Δευτέρα 19/10/2020 σας παραθέτουμε ποιοι είναι πραγματικά οι αναμορφωτές.

Δείτε δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις


Σημείωση:
Την επόμενη φορά ευελπιστούμε να έχουν πλήρη εικόνα ορισμένοι τι εστί αναμορφωτής και τι έχουν ονοματίσει ώστε να γεμίζουν αδιαφανώς την κοιλάρα τους.

Τέλος, όπως είδατε στα χαρακτηριστικά βίντεο , ακόμα και οι δισεκατομμυριούχοι έχουν σεβασμό στο περιβάλλον , στην πράσινη ανάπτυξη , στην αξιοποίηση των φυσικών πηγών ενέργειας, σε πλήρη αντιδιαστολή των ξιπασμένων οι οποίοι συνδράμουν τις φαραωνικού τύπου κατασκευές στα νότια προάστια. 

Στα εν λόγω βίντεο βλέπετε όσα ακολούθησαν τα οποία τα είχαμε μεταδώσει πριν από δεκαετίες από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM . Αξιοποίηση της τεχνολογίας αιχμής , δημιουργία εργοστασίων, χιλιάδες θέσεις εργασίας , και συμβολή πραγματικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. 

* Στη δική μας χώρα οι πολυεκατομμυριούχοι στο σύνολό τους γίνονται ''παπατζήδες'' , και το μοναδικό τους ζητούμενο είναι τα media, ραδιοτηλεοράσεις και εφημερίδες ώστε να κατευθύνουν το ''κοπάδι''.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δείτε τι σημαίνει αναμορφωτής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">