ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H multiCAM και η Sony συνεργάζονται σε διαδικτυακό σεμινάριο


Τα συστήματα multiCAM σε συνεργασία με τη Sony διοργανώνουν ένα διαδικτυακό σεμινάριο ώστε να αναδείξουν τις ολοκληρωμένες λύσεις παραγωγής βίντεο και τα οφέλη που προσφέρουν στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς. 

Το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. με τίτλο «Από τα οπτικά συστήματα έως το οπτικό ραδιόφωνο». 


Η διαδικτυακή παρουσίαση θα δώσει μια επισκόπηση στα αγγλικά της γκάμας συστημάτων all-in-one της multiCAM, με έμφαση στην πλήρως αυτοματοποιημένη λύση παραγωγής οπτικού ραδιοφώνου. 

Η multiCAM ενσωματώνει τις τεχνολογίες της Sony στα προϊόντα της

Η εταιρεία θα παρουσιάσει τις τελευταίες της καινοτομίες, που περιλαμβάνουν τη σειρά ρομποτικών συστημάτων SPIRIT με τηλεχειριστήριο PILOT,  multiCAM AIRBRIDGE, και τη λύση εικονικής παραγωγής multiCAM BACKDROP

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι ελεύθερο για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν στις 27 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. 


Ανίχνευση ομιλίας & AI ( τεχνητή νοημοσύνη )

Το σύστημα της multiCAM επιλέγει τη σωστή λήψη σύμφωνα με την ανίχνευση ομιλίας. Σε πραγματικό χρόνο, η τεχνητή νοημοσύνη επιλέγει την καλύτερη λήψη, ανάλογα με το ποιος είναι ο ομιλητής και γίνεται πλήρως αυτοματοποιημένα η εναλλαγή της προκαθορισμένης κάμερας .


Το ζωντανό πρόγραμμα είναι φυσικό και δυναμικό με προσαρμοσμένα γραφικά και αυτόματους τίτλους καθώς και ζωντανή ροή παντού σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες βίντεο youTube, Facebook Live, Dailymotion, Kaltura, κ.α.


Με την εφαρμογή εποπτείας κοινωνικών μέσων, παρέχετε η δυνατότητα διαδραστικότητας με το κοινό.


Επισήμανση του Γ.WEB: Εμείς  σας γνωστοποιούμε για πολλοστή φορά ότι από το 2014 μέχρι σήμερα 22/10/2020 η ''γαλάζια'' διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας, παράλληλα μιας σειράς ''αντιπολιτευόμενων'', έχουν καταλύσει την νομιμότητα, την διαφάνεια, και κυρίως την εντολή 4.600 δημοτών , άρα εμμέσως πλην σαφώς την τοπική δημοκρατία.

Η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας ψήφισε πρόοδο, διαφάνεια και τοπική δημοκρατία, ενώ ο δήμαρχος , διοικούντες , και μερίδα αντιπολιτευόμενων , αντλούν τα οφέλη από την αδιαφάνεια , ευεργετώντας ιδίους και σειρά ημετέρων τους.

Είναι ένα θέμα το οποίο δεν ήταν αναμενόμενο από ''ευρωπαϊστές'' , κυρίως από ένα τέως ευρωβουλευτή, όμως σύντομα θα απασχολήσει το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καθώς και το Ε.Δ.Α.Δ. Είναι σαφές ότι απαιτείται το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων. 

Όταν θα προκύψει η απόφαση του Ε.Δ να θυμάστε οι κατά τόπους τα πεπραγμένα σας επί σειρά ετών, για ποιούς λόγους είχατε εκλεγεί και τι διαμορφώσατε σε τοπικό επίπεδο.

Αν μη τι άλλο σας έχουμε παρέχει τις αποδείξεις της τεχνογνωσίας από τη πλευρά μας - δημοσιοποιώντας σε αποκλειστικότητα πανελλαδικά ζητήματα τεχνολογίας και ΑΙ έπειτα από ενημέρωση που μας γίνεται από σειρά εταιριών - καθώς επίσης τι πρεσβεύουν πληθώρα κομμάτων - παράταξεων - δημάρχων και αιρετών σε ένα τόπο που ακόμα και σήμερα βρίσκεται αρκετά πίσω από τις ανεπτυγμένες χώρες της Ε.Ε., και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται ουραγός για πολλές δεκαετίες ακόμα. 

ΥΓ: Ευελπιστούμε να έχετε μια ''εικόνα'' όσων ισχύουν στην Ελλάδα όσοι επικοινωνείται μαζί μας από σειρά έτερων χωρών της Ε.Ε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H multiCAM και η Sony συνεργάζονται σε διαδικτυακό σεμινάριο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">