ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το πολυτεχνείο ''ζεί''


Σήμερα 17 Νοέμβρη 2020 αισθάνομαι ντροπή για την τροπή που έχει πάρει τόσο η κυβερνητική, η πολιτική , όσο και η κοινωνική πραγματικότητα. 

Θεωρώ ότι παράλληλα με εμένα το αντίστοιχο θα αισθάνονται και πλειάδα άλλων συμπολιτών μας εντός και εκτός χώρας. 

Το δικό μας Πολυτεχνείο 

Εμείς ζήσαμε και ζούμε επί δεκαετίες σε τοπικό επίπεδο , δήμου Γλυφάδας , το δικό μας Πολυτεχνείο , σε μια πόλη την οποία στοιχειώνουν οι πληθώρα διώξεις - κατασχέσεις , καθώς και τα αστικά κόμματα κακοδιαχείρισης , διαπλοκής, και αδιαφάνειας.

Πολιτικοκοινωνική προβοκάτσια 

Για εμάς υπάρχουν οι φυσικοί αυτουργοί κατάλυσης της πραγματικής δημοκρατίας , είναι γνωστοί , γνωστά και τα προνόμια καθώς και τα κέρδη τους.

Η προδοσία 

Η απεριόριστη παράδοση του τόπου μας και του λαού μας στους ξένους ιμπεριαλιστές και τους ντόπιους εκμεταλλευτές , στον εσωτερικό νεοφασισμό - νεοφιλελευθερισμό - και την ξενική υποδούλωση , είναι μια προδοσία προς την Ανεξαρτησία και την αυθεντική Δημοκρατία. 

Οι Έλληνες δημιούργησαν την Δημοκρατία , ενώ οι εκάστοτε κυβερνώντες , καθώς και εκατομμύρια πολιτών στη χώρα μας κατακρεουργούν το πολίτευμα ενώ υιοθέτησαν , χρησιμοποιούν , και προμοτάρουν , κάθε λογής ξενικά και αλλοπρόσαλα δεδομένα - πρακτικές.

Η απαγόρευση των συναθροίσεων  

Δεν μπορούν κυβέρνηση , ΝΔ , και Μητσοτάκης να διαγράψουν το Πολυτεχνείο από τη συλλογική μνήμη , ούτε διαθέτουν την ικανότητα οι κατά τόπους φασίζουσας νοοτροπίας και πρακτικών να αφαιρέσουν από την μνήμη μας τα βιώματά μας.

Αδιαφάνεια - νεοπλουτισμός , ημέτεροι και διαπλοκή

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε επί δεκαετίες, όπως και τα τελευταία πέντε χρόνια , που καταλήγουν τα χρήματά μας , ποιοι εξυπηρετούνται , ποιοι διαβιούν , και ποιοι καταχρώνται κατά το δοκούν. Οι παροικούντες τη Γλυφάδα έχουν πλήρη εικόνα ποιοι κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών και που αποσκοπούσαν.

Τελικά, θέλει ικανότητα ώστε να διακρίνεις το γελοίο του πράγματος. Πόσο μάλλον να το αποφεύγεις.

Το δικό μας Πολυτεχνείο

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις
43 χρόνια προδοτικών διοικήσεων στο δήμο Γλυφάδας

Τιμούμε όσους/ες με ανιδιοτέλεια πλήρωσαν το τίμημα της ελευθεριάς το 1973 , την οποία εμείς αγνοούμε ακόμα και σήμερα , δεδομένου ότι κατέληξε σε ασυδοσία και οφέλεια των εκάστοτε κρατούντων.

ΥΓ: Ζήτω τα συμφέροντα των αστικών κομμάτων διοικήσεως και διαχειρίσεως , της διαπλοκής , της πλουτοκρατίας, καθώς και των ημετέρων τους !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το πολυτεχνείο ''ζεί'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">