ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δήμος Αλίμου οργανώνει το delivery των τοπικών επιχειρήσεων


Ο Δήμος  Αλίμου οργανώνει το delivery των τοπικών επιχειρήσεων και θα το παρουσιάσει αύριο Τρίτη από την ιστοσελίδα του.

Ο Δήμος Γλυφάδας των 5.000 χιλιάδων επιχειρήσεων τι έχει να επιδείξει ; Ουσιαστικά έπρεπε ήδη να έχει θεσπιστεί νόμος βάση του οποίου όλοι οι Ο.Τ.Α να παρέχουν οργανωμένη λίστα delivery των τοπικών επιχειρήσεων, καθώς επίσης, να ιδρυθούν και δημοτικές δομές διανομής. 

Τώρα που οι μετακινήσεις περιορίζονται πάλι στις απολύτως απαραίτητες, ο Δήμος Αλίμου προκειμένου να διευκολύνει τους κατοίκους του και ιδιαίτερα τους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, καταγράφει ξανά τα καταστήματα της περιοχής, που κάνουν διανομή κατ’ οίκον τα προϊόντα τους, (φούρνους, οπωροπωλεία κ.λπ.) και τα παρουσιάζει συγκεντρωμένα, μαζί με τα τηλέφωνά τους και τις ώρες που κάνουν διανομή.

Συμμετοχές:

Όποιο κατάστημα επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό του Αλίμου ότι κάνει διανομή κατ’ οίκον, μπορεί να στείλει στον Δήμο Αλίμου ένα e-mail (a.simitropoulou@alimos.gr) με τη διεύθυνση και το τηλέφωνο της επιχείρησης, καθώς και τις ώρες που εξυπηρετεί με delivery.

Εναλλακτικά, μπορεί να δώσει τα στοιχεία αυτά και τηλεφωνικά στο 213 2008042 (8 π.μ.– 4 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή).

Ο Δήμος Αλίμου καταγράφει όλα τα καταστήματα και θα τα παρουσιάσει συγκεντρωμένα στο site του (www.alimos.gr) την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, μαζί με τα τηλέφωνα και τις ώρες που κάνουν διανομή κατ’ οίκον.

Δικτυώνουμε πολίτες και επιχειρήσεις, γρήγορα και ανέξοδα, για την εξυπηρέτηση όλων και για να χτίσουμε “τείχος” και πάλι στον κορωνοϊό!!

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Στη Γλυφάδα να δεις τι κάνουν . . . Κατέλυσαν την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών !!! 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δήμος Αλίμου οργανώνει το delivery των τοπικών επιχειρήσεων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">