ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

GIWA: Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων


Η επιτροπή των
 Greek International Women Awards (GIWA), ανακοίνωσε επίσημα την παράταση της διαδικασίας υποβολής των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου του 2020.

Τα 2α Greek International Women Awards, τα οποία θεσπίστηκαν για να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν τις Ελληνίδες που κατάφεραν να διακριθούν  μέσω των επαγγελματικών τους επιτευγμάτων ή της κοινωνικής δράσης τους, πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι φετινές υπό βράβευση κατηγορίες είναι: Τέχνη και Πολιτισμός(Arts and Culture), Σχέδιο (Design), Επιχειρηματικότητα (Business and Entrepreneurship), Μόδα (Fashion), Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρισμός και φιλοξενία (Hospitality), Θετικές επιστήμες (Science), Κοινωνικές Επιστήμες(Social Science), Ναυτιλιακά (Shipping), Αθλητισμός (Sports), Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility), Young Star Award 18-23.


Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις
 6 Απριλίου του 2021 και η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πηγή: newsville

Επιμέλεια: Κατερίνα Χούμπα



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: GIWA: Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">