ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δωρεά από την MYTILINEOS SARS-CoV-2 στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός ( VIDEO )


Οι ολοένα και περισσότερες ανάγκες που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας της χώρας, κινητοποιούν τις μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν τους βέλτιστους τρόπους συνδρομής. 

H MYTILINEOS, από την πρώτη στιγμή που η covid-19 έφτασε στη χώρα μας, επικοινώνησε με τους αρμόδιους φορείς, κατέγραψε τις ανάγκες και ανταπεξήρθε άμεσα. 

Χθές 25/11/2020 έγινε η παράδοση της δωρεάς μοριακού μηχανήματος ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός από την MYTILINEOS, μαζί με τα σχετικά αναλώσιμα για περισσότερα από 5.000 τεστ.

Ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB βρέθηκε κατά την στιγμή της παράδοσης του μηχανήματος στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός το οποίο ήδη εγκαταστάθηκε και εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Δείτε τις δηλώσεις της Σόφης Δασκαλάκη Μυτιληναίου - Πρόεδρου της επιτροπής στο βίντεο

Ήδη, οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης εξοπλίστηκαν με 15 ειδικούς αναπνευστήρες, για εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά, μέρος της δωρεάς της MYTILINEOS που είχε πραγματοποιηθεί κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας στην Ελλάδα. 

Ωστόσο, καθώς η εξέλιξη της πανδημίας είναι δυστυχώς δυναμική, οι ανάγκες των νοσοκομειακών ιδρυμάτων αλλάζουν συνεχώς και οι απαιτήσεις είναι επιτακτικές. 

Έτσι, παρόλο που ο αρχικός σχεδιασμός της Εταιρείας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας ήταν για την προμήθεια επιπλέον 50 ειδικών αναπνευστήρων, για περισσότερα νοσοκομειακά ιδρύματα, αποφασίστηκε από κοινού ότι στην παρούσα συγκυρία είναι πιο χρήσιμη η αγορά και δωρεά μοριακού μηχανήματος ανίχνευσης του SARS-CoV-2, μαζί με τα σχετικά αναλώσιμα, για περισσότερα από 5.000 τεστ. 

Η εν λόγω δωρεά στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός έγινε προκειμένου να ενισχυθεί η εξεταστική του δυναμικότητα. Σημειώνεται ότι το εν λόγω νοσοκομείο είναι αυτό που διενεργεί τα περισσότερα τεστ το μήνα στη χώρα μας.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Η MYTILINEOS προσφέρει και ο Μυτιληνιός υποφέρει ! 

Τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση, όσο και η σημερινή μας έχουν εκτός. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρείχε 22.000.000 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ και σε πλειάδα ανύπαρκτες ιστοσελίδες ενώ σε εμάς ούτε μια δεκάρα ! Αρμόζει να κυβερνά ; Είναι η καταλληλότερη ;

Το σημαντικότερο είναι ότι δεν τήρησαν ούτε την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών οι οποίοι ψήφισαν την δημιουργία τοπικού καναλιού όλων των δημοτών στη Γλυφάδα. 

- Αντί τοπικής δημοκρατίας πλειάδα τα έμμισθα και φροντισμένα τσιράκια ώστε να εξυμνούν και να ''λιβανίζουν'' όσους κατέλυσαν την εντολή των δημοτών. Αυτό είναι το ''ανάστημα'' - το μέγεθος - του εξαφανισμένου φιλότιμου των Ελλήνων στις μέρες μας που διέπει τις νέες γενιές νεοέλληνες - νεοελληνίδες . 

ΥΓ: Ζητούμε συγγνώμη που εμείς είμαστε απρόσκλητοι  διότι η οικογένεια Μυτιληναίου είχε καλέσει μόνο τον ΑΝΤ1 και το MEGA , και τα δυο νεοδημοκρατικά κανάλια. ( Άλλωστε όλα στημένα είναι σε τούτη τη χώρα , ώστε να μην αναφέρουμε επ΄ακριβώς 'αρρωστημένα' , όπως οι εγκέφαλοι που κυβερνούν και διοικούν με γνώμονα εξυπηρετήσεις σε ημέτερους αντί δημοκρατίας, ισονομίας, ισοπολιτείας, και κυρίως λαϊκής κυριαρχίας.)

* Ο δημοσιογράφος  είναι λειτουργός , όπου σταθεί και όπου βρεθεί εκτελεί το λειτούργημά του, ανεξάρτητα πεποιθήσεων και σκοπιμοτήτων - συμφερόντων, και λειτούργημα χωρίς αλήθεια δεν μπορεί να υφίσταται. Οτιδήποτε για εμάς αποτελεί έναυσμα ώστε να λέγεται η αλήθεια.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δωρεά από την MYTILINEOS SARS-CoV-2 στο Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός ( VIDEO ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">