ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με άτυπο Asperger

Απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με άτυπο Asperger

Ένα ιδιαίτερο μέλος του Συλλόγου για Παιδιά και Ενήλικες με ΔΑΔ, Αυτισμό & Asperger (ΔΑΔΑΑ) είναι ο Στέφανος Ραφαήλ Σισμάνης του Βασιλείου και της Ελένης το γένος Πουρτσίδου, καθώς κατάφερε να αφήσει πίσω  προβλήματα και εμπόδια, έχει διαγνωστεί με άτυπο Asperger, και να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές του.

Ο Κος Λαφτσής Ευάγγελος είναι πρόεδρος του Συλλόγου και έχει καταφέρει με τους συνεργάτές του να φέρει στο προσκήνιο τα ζητήματα των παιδιών και των γονιών τους.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του τον συγχαίρει για την αποφοίτησή του, με πολύ καλή βαθμολογία, από το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας, της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του εύχεται ολόψυχα, «Υγεία, Δύναμη και πάντα Επιτυχίες στη ζωή του».

«Η συνέχιση των προσπαθειών του είναι για όλους εμάς κινητήριος δύναμη», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου, με την ευχή, και «άλλα παιδιά από τον Σύλλογό μας να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, διότι η γνώση είναι δύναμη και ανήκει σε όλους μας».

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στους γονείς του αποφοίτου: «Συγχαίρουμε ακόμη τους γονείς και τους καθηγητές του που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις πολλές αδυναμίες του μας εκπαιδευτικού συστήματος για τη βελτίωση του οποίου αγωνιζόμαστε καθημερινά». Καταλήγοντας με την ευχή στον αγωνιστή Στέφανο, «Καλή σταδιοδρομία στη ζωή σου Στέφανε, μας έκανες όλους πολύ περήφανους!»

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/apofoitos-toy-dimokriteioy-panepistimioy-thrakis-me-atypo-asperger/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με άτυπο Asperger Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">