ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλ .Τσαπέκος: Κέντρα Ενημέρωσης και Συμβουλευτικής για τον εμβολιασμό τα φαρμακεία

Αλ .Τσαπέκος: Κέντρα Ενημέρωσης και Συμβουλευτικής για τον εμβολιασμό τα φαρμακεία

Το δικό του μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού και της αναγκαιότητάς του στέλνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Ροδόπης, Αλέξανδρος Τσαπέκος. «Και σήμερα οι 11.000 Έλληνες φαρμακοποιοί, παραμένουμε, για ακόμη μία φορά, αρωγοί στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας», δηλώνει, και εξηγεί ότι τα φαρμακεία, με απόφαση της Πολιτείας, γίνονται Κέντρα Ενημέρωσης και Συμβουλευτικής, ώστε οι πολίτες να ενημερωθούν για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και στη συνέχεια, πάλι μέσω των φαρμακείων, να γνωρίζουν επακριβώς σε ποιες ημερομηνίες και σε ποιο εμβολιαστικό κέντρο θα κάνουν το εμβόλιο.

Ο κος Α.Τσαπέκος με την συνάδελφό του Άσπα Τσιρλιάγκου

«Επίσημα, δια του υπουργού Υγείας ζητήθηκε η συνδρομή των φαρμακοποιών για την επιτυχία του Προγράμματος Εμβολιασμού κατά του κορονοϊού και εμείς την αποδεχθήκαμε», δηλώνει ο κ. Τσαπέκος, προσθέτοντας πως: «Έχει αναγνωριστεί, νομίζω από όλη την κοινωνία, η συμβολή μας καθ’ όλη την περίοδο της πανδημίας, αφού με τα φαρμακεία μας ανοιχτά σε όλους σας, ασθενείς και μη, εξασφαλίσαμε πλήρως την πρόσβασή σας στα φάρμακα και απαντήσαμε σε εκατομμύρια ερωτήσεις – απορίες γύρω από την αντιμετώπιση προβλημάτων σας με τον κορονοϊό. Κυρίως, όμως, στηρίξαμε την ψυχολογία σας και το αίσθημα ασφάλειας μέσα στις ιδιαίτερα περιοριστικές συνθήκες του lockdown.»

Για να καταλήξει λέγοντας: «Παραμένουμε και σήμερα δίπλα σας, με στόχο να αποκλείσουμε με το εμβόλιο ολοκληρωτικά τους κινδύνους από την εισβολή του κορονοϊού στη ζωή μας και γρήγορα να δούμε την επάνοδό μας στην κανονικότητα».

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/al-tsapekos-kentra-enimerosis-kai-symvoyleytikis-gia-ton-emvoliasmo-ta-farmakeia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλ .Τσαπέκος: Κέντρα Ενημέρωσης και Συμβουλευτικής για τον εμβολιασμό τα φαρμακεία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">