ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

delivery κοκαΐνης στα βόρεια και τα νότια προάστια


Τραγουδιστές, αθλητές και άλλοι «επώνυμοι» βρίσκονται στη λίστα τη; Δίωξης Ναρκωτικών για delivery κοκαΐνη σε βίλες των βορείων προαστίων! 

Ονόματα γνωστά, που αναμένεται να προκαλέσουν σάλο όταν δουν το «φως» της δημοσιότητας, φαίνεται πως βρίσκονται στη λίστα του κυκλώματος ναρκωτικών, που έκανε delivery κοκαΐνη σε βίλες των βορείων προαστίων. 

Το πελατολόγιο της εγκληματολογικής οργάνωσης, η οποία και εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, περιλαμβάνει εκατοντάδες ονόματα, μεταξύ των οποίων γνωστοί τραγουδιστές, αθλητές, αλλά και δικηγόροι. 

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν πως το κύκλωμα κοκαΐνης είχε καταφέρει να διεισδύσει στην Εκάλη, την Κηφισιά, στο Ψυχικό, το Κολωνάκι, αλλά και σε περιοχές της παραλιακής ζώνης, προσφέροντας το προϊόν σε γνωστά ονόματα της showbiz, τα οποία αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στους αστυνομικούς. 

Στη λίστα του κυκλώματος που φέρεται να προσέφερε «υπηρεσία» επί 24ώρου βάσεως, είναι μια διάσημη τραγουδίστρια, ένας ράπερ, ένας μπασκετμπολίστας και τρεις γνωστοί δικηγόροι.

Τα μέλη του κυκλώματος και οι πελάτες έρχονταν σε επαφή μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, στις οποίες χρησιμοποιούσαν συνθηματικά. «Φέρε μου ένα» ή «φέρε μου δύο» έλεγε ο αγοραστής, εννοώντας τα γραμμάρια της κοκαΐνης, έναντι 70 με 100 ευρώ το γραμμάριο. 

Ο delivery της εγκληματικής οργάνωσης έκανε την παράδοση λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του πελάτη, όπου και παραλάμβανε τα χρηματικά ποσά. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 260 κλήσεις στις οποίες γίνονταν λόγος για αγοραπωλησίες, ενώ ελέγχονται άλλες 500

Οι αστυνομικοί θεωρούν, πάντως, ότι όταν «δέσουν» πλήρως την υπόθεση θα εμφανιστούν και άλλα ονόματα, που πρωταγωνιστούν, σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους.

Σημείωση του Γ.WEB: Μέχρι σήμερα δρομολογούν στην φυλακή τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και το σύνολο των υπολοίπων καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες. Το θέμα είναι ότι χωρίς αγοραστές δεν προκύπτουν πωλητές. Χωρίς ζήτηση δεν υπάρχει διάθεση, άρα οι αγοραστές είναι στον ίδιο βαθμό υπαίτιοι με τους πωλητές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: delivery κοκαΐνης στα βόρεια και τα νότια προάστια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb