ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το γλύψιμο πάει σύννεφο !


Περισσότεροι/ες από 70.000 χιλιάδες συμπολίτες μας, στο δήμο Γλυφάδας, γίνονται βασικοί μάρτυρες επί σειρά ετών των εξυπηρετούμενων της δημοτικής αρχής. Παράλληλα αυτών και αρκετές χιλιάδες από άλλες περιοχές της χώρας μας και ευρύτερα.

Ειδικότερα: Η συντεχνία - κλίκα - ομοϊδεατών σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας , κυρίως όμως των άμεσα εξυπηρετούμενων της δημοτικής αρχής , απαριθμεί περί τα 5.000 άτομα (!!!) , οι οποίοι/ες διακαώς , και με κάθε πρόσφορο μέσο , επιχειρούν να επηρεάζουν την κρίση της πλειονότητας.

Ανάμεσα σε αυτές τις πέντε χιλιάδες αλληλο-υποστηριζόμενων ομοϊδεατών σε επίπεδο δήμου βρίσκονται και μια σειρά ''γραφιάδες'' οι οποίοι την μια αναφέρουν δημόσια για ανάκτορα , την άλλη για παλάτια , κ.α. και πάντα έπειτα από τις υπερβολές τους με αρκετή δόση υπερβολής υπερτονίζεται το όνομα του ''αναμορφωτή'' δημάρχου.

Η πραγματικότητα έναντι της σκοπιμότητας συστημικής προπαγάνδας

Η πραγματικότητα έναντι όσων γράφονται και λέγονται με σκοπιμότητα , δεδομένων των κερδών και των απολαβών - συμφερόντων μερικών χιλιάδων δημοτών , είναι ότι η πλειονότητα των συμπολιτών μας, και κυρίως οι μεγαλύτερης ηλικίας και οι ''ψαγμένοι'' αναφορικά με τα αυτοδιοικητικά, γνωρίζουν ότι από μια πίστωση προμήθειας γραφικών υλών, μέχρι τις πιστώσεις για έργα οδοποιίας και αναπλάσεων , υπάρχουν ημέτεροι - συμφωνίες - διαπλοκή και προμήθειες. 

Οι σανίδες, το μπετόν, και το γυαλί είναι οι βασικές αξίες των δεξιών υλιστών - καπιταλιστών της Γλυφάδας 

Οι δημότες έχουν δευτερεύοντα ρόλο ως σύνολο για τους αιρετούς - διοικούντες στο δήμο Γλυφάδας, και το πιστοποιούμε ανελλιπώς επί σειρά ετών με τα αποδεικτικά στοιχεία, ενώ στον αντίποδα, οι δημόσιοι κλακαδόροι διαβιούν από τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου ως κόλακες της διοικήσεως... αντί του λειτουργήματος που υποτίθεται επέλεξαν.

Πολιτειακός τραγέλαφος

Ξεχάσαμε να σας αναφέρουμε για τα δημοτικά τέλη του δήμου Γλυφάδας και το οξύμωρο καθεστώς που υφίσταται σε τοπικό επίπεδο. Εννοούμε σε αρκετά σημεία γειτνίασης του δήμου Γλυφάδας με τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Από την μια πλευρά της οδού οι κάτοικοι πληρώνουν διπλάσια δημοτικά τέλη έναντι των γειτόνων τους (!!!) άρα ο ένας δήμος διαθέτει επάρκεια εκατομμυρίων για πολλά & διάφορα - εκτός της εντολής της τοπικής κοινωνίας ( δημοκρατίας ), και ο διπλανός δήμος υπολείπεται. 

Διαχρονικά οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις της χώρας μας θεσμοθετούν αξιοπερίεργα, χωρίς ισόρροπη ανάπτυξη για όλους, ενώ επί δεκαετίες έχουμε σε όλα τα θεσμικά και κοινωνικά επίπεδα ανισορροπία - αστάθεια - ( balance deficit ).

Η κάλυψη των προεκλογικών δεσμεύσεων

Οι συνεργαζόμενοι ''γραφιάδες'' έχουν ''πρήξει'' την τοπική κοινωνία για τις προεκλογικές δεσμεύσεις των αιρετών οι οποίες υλοποιούνται, όμως κάνουν το έγκλημα να αποσιωπούν την εντολή χιλιάδων δημοτών η οποία καταλύθηκε προς χάριν υπηρέτησης συγκεκριμένων ατόμων και συμφερόντων. Γιατί ; 

Τις σανίδες με τα χρήματα των δημοτών τις βλέπουμε, είδαμε και μακέτα το '' κέντρο πολιτισμού και μουσικής''. Το κανάλι για συζητήσεις των τοπικών θεμάτων επί έξι χρόνια πότε και που υλοποιήθηκε ; Όταν δεν καλύπτετε η εντολή χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων σε επίπεδο αυτοδιοικητικό - δήμου - τι υφίσταται ;

  1. Δεν ήταν προεκλογική δέσμευση αιρετών του δήμου ;
  2. Δεν αποτελούσε τμήμα προεκλογικού προγράμματος ;
  3. Δεν ήταν απόρροια ψήφου χιλιάδων δημοτών ;
  4. Δεν αποτελούσε δημόσια δέσμευση του δημάρχου η κάλυψη της εντολής των δημοτών ;
  5. Έπειτα των εκλογών δεν προέκυψε παραποίηση - παραχάραξη - του προεκλογικού προγράμματος ;
  6. Πότε ενημερώθηκαν από δαύτους - τα τοπικά ΜΜΕ - οι συμπολίτες μας ;
  7. Αν δρομολογηθούν στην δικαιοσύνη όλοι οι εμπλεκόμενοι, με το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων τι έχει ισχύσει, τελείωσαν, όπως και η διαπλοκή, τα οφέλη , και η ψευτία τους.
  8. Ψήφισαν πέντε χιλιάδες δημότες την πρότασή μας και καταλύθηκε η εντολή μας , ενώ επί έξι χρόνια εξυπηρετούνται οι πρώτοι τυχόντες επί παντός επιστητού και διαθέτουμε όλα τα στοιχεία. Με πιο νομικό υπόβαθρο ;

Έπειτα από 100 χρόνια κομματοκρατίας στο τόπο μας , τα τελευταία χρόνια έγιναν ''κόμμα'' και οι συνεργαζόμενοι της  δημοτικής αρχής στο δήμο Γλυφάδας κατά των δημοτών και του τόπου. Όσο για τα τοπικά κόμματα, και τους επαγγελματίες της πολιτικής, είναι ξακάθαρο ότι είναι παραχαράκτες και κάπηλοι.

Εκτός από τις πέντε χιλιάδες εξυπηρετούμενων δημάρχου και αιρετών υπάρχουν και οι δικές μας πέντε χιλιάδες δημότες τους οποίους πρόδωσαν ώστε να τελεί σε ισχύ η αδιαφάνεια για τα στενά συμφέροντα διαχειριστών και συνεργαζόμενων

Δήμαρχος και κόμματα θα παριστάνετε τους αδαείς ; Αν σας αρέσει η κατάλυση της δημοκρατίας προς χάριν ιδίων σκοπών , ημετέρων, κ.α., θα πληρώσετε και μια καλή αποζημίωση. Άλλωστε γι' αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια, ώστε να προσφεύγει κάθε πολίτης στον κατάλληλο χρόνο, με το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων τι έχει διαπραχθεί.

Δήμαρχος , αιρετοί , και συνεργαζόμενοι , θα κάνετε και έτερο κόμμα κατά της τοπικής κοινωνίας και του δήμου ;  Οψόμεθα . . .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Πείτε μας δημόσια, έστω μια φορά , πόσο υπηρήφανοι νιώθετε και είστε δεδομένου ότι διατελείται στον ρόλο του δημόσιου κλακαδόρου ; Πόσο Γλυφαδιώτες θεωρείτε ότι είστε προωθώντας μια δημοτική αρχή η οποία κατέλυσε την τοπική δημοκρατία ; ( Την εντολή χιλιάδων δημοτών ). Σας τιμά ιδιαίτερα η συστημική προπαγάνδα που κάνετε έναντι ατόμων τα οποία αγοράζουν τις συνειδήσεις χιλιάδων , όπως και την δική σας , με τα χρήματα του συνόλου ; ( Ασφαλώς είστε και εσείς ''δημοκράτες'' με ανώτερες αξίες και αρχές ! )

* Μη ξεχνάτε ότι και στην αρχαία Ρώμη υπήρχαν ''αυτοκράτορες και καίσαρες'' ''παλάτια και ανάκτορα'' κραιπάλη και απολαύσεις των λίγων με τα χρήματα των πολλών , και παράλληλα και τον μεσαίωνα το κολοσιαίο ώστε προς χάριν διασκεδάσεως των αχαρακτήριστων να δολοφονούνται άνθρωποι ! Πέντε χιλιάδες δημότες Γλυφάδας είστε οπαδοί του μεσαιωνικού σκοταδισμού.( Ευελπιστούμε να μην προκύψει αντίδραση  διότι θα είναι βλακώδης σύμφωνα των επιλογών σας - διοικούντων - αιρετών ημετέρων και κλακαδόρων.)

* Αντίθετα από την τάση των ημετέρων - εξυπηρετούμενων - και του κάθε τοπικού κόλακα , εμείς δεν επιθυμούμε τα χρήματά σας - (τα χρήματα του δήμου) - αξιώνουμε τον πολιτισμό σας, και μέχρι σήμερα αποδεικνύεται ότι ο δήμος υπολείπετε υγιούς τοπικού πολιτισμού. ( Εσείς προσβλέπετε σε μερίδιο επι των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου , άρα ποιοι είναι αυταπόδεικτα  οι τοπικοί φορείς του υγιούς Πολιτισμού σε επίπεδο πόλης ; Ποιοι αποτελούν την συνέχεια του αμιγώς ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ; Εσείς και όσοι βολεύτηκαν από εσάς με συμβάσεις - αναθέσεις - εξυπηρετήσεις - κ.α. ;)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το γλύψιμο πάει σύννεφο ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">