ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μένιος , η ΝΔ , και το φερέφωνο


Ο μάνατζερ πορνογραφικών ταινιών της Τζούλιας , Μένιος Φουρκέτας , τον οποίο είχε κατηγορήσει ότι της έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της και προσέφυγε στα δικαστήρια , το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταλλάχτηκε από ''παρουσιαστής'' σε φερέφωνο της κυβέρνησης παριστάνοντας τον δημοσιογράφο.

Σε αρκετά media αναφέρεται ότι η κυβέρνηση τον έχει εντάξει στο δυναμικό της , και ήδη έχει παρουσιαστεί σε εφημερίδες η παροχή πακτωλού χρημάτων εν μέσω πανδημίας σε ιστοσελίδα του μηδαμινής επισκεψιμότητας χωρίς περιεχόμενο !

Όπως αποκάλυψε το documentonews.gr, το µπλογκ µε την επωνυµία protieidisi.com του εν λόγω παρουσιαστή συµπεριλαµβανόταν στη λίστα µε τα ΜΜΕ τα οποία έλαβαν χρήµατα από την κυβέρνηση της ΝΔ µέσα από τις καµπάνιες ενηµέρωσης «Μένουµε Σπίτι» και «Μένουµε Ασφαλείς». Στη διεύθυνση (url) protieidisi.com δεν φιλοξενούνταν κάποιο σάιτ ή κάποιο µπλογκ. 

Σύμφωνα όσων αναφέρει δημόσια αποδεικνύεται η σχέση του με την κυβέρνηση , και επαληθεύονται τα δημοσιεύματα , διότι αντί να περιορίζεται στην ιδιότητα του παρουσιαστή αναλαμβάνει τα καθήκοντα του κυβερνητικού εκπροσώπου και του πρωθυπουργού !

Συγκεκριμένα αναφέρει για τον Αλέξη Τσίπρα : Ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακόμα δεν έχει φύγει από την χώρα ; 

FAKE NEWS: Αν ήταν πρωθυπουργός ο Τσίπρας σήμερα θα είχε πεθάνει το 80% του Ελληνικού λαού !

Επίσης , σε βίντεο το οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή του , αναφέρετε '' Ντροπή κ. Τσίπρα , πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε από την χώρα'' !

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αν υποστεί μήνυση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ , για συκοφαντική δυσφήμιση,  ως προς τη συκοφαντική δυσφήμιση,  το άρθρο 363 Ποινικού Κώδικα προβλέπει ότι αν το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή , και αν τελεί την πράξη δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή.

Μπορεί ο τέως  μάνατζερ πορνογραφικών ταινιών της Τζούλιας να αποδείξει ότι αν ήταν σήμερα πρωθυπουργός ο Α. Τσίπρας θα είχε πεθάνει το 80 % του Ελληνικού λαού ;

Καλούμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσφύγει νομικά κατά του εν λόγω , ο οποίος φίμωσε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διότι τον αποκάλεσε φερέφωνο της κυβέρνησης, ώστε να διαπιστώσουμε τι μπορεί να αποδείξει.

Τέλος, κ Τσίπρα , όσο ασήμαντο θεωρείς το εν λόγω περιστατικό , άλλο τόσο το θεωρούμε και εμείς, όμως αποτελεί δείγμα πως μπορεί να διευρύνεται η κυβερνητική προπαγάνδα δια μέσω χρηματισμένων , και να αλώνει ένα ποσοστό της κοινής γνώμης.

Αναλογίσου ότι ο μέσης και κατώτερης νοημοσύνης τηλεθεατής/ια μπορεί να πιστέψει τα λεγόμενα κάθε χρηματισμένου , ότι ...αν σήμερα διατελούσε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε πεθάνει το 80% του Ελληνικού λαού !!!



Εμείς αναφέρουμε στον εν λόγω ότι το κάναλο αποβλάκωσης του λαού, όπως αναφέρει ο Γ. Βαρουφάκης , λειτουργεί παράνομα πάνω από τους 700 MHZ, καταλύοντας τα θεσμοθετημένα στο ευρωκοινοβούλιο: Διαβάστε: Καταλύουν τα θεσμοθετημένα στο Ευρωκοινοβούλιο

 - Πιο ''χύμα'' φυλλάδα εν έτη 2021  , και με βασικό δεδομένο χιλιάδες designer στη χώρα μας , και κυρίως άνεργους, δεν έχουμε ξαναδεί, εσείς ; Αποδεικνύεται όμως η πέραν του δέοντος κυβερνητική γραμμή ''πρωτοπόρων και σωτήρων'' , άσχετα αν έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες συμπολίτες μας επί ημερών τους. 

- Ατομική βόμβα να πέσει στη χώρα μας δεν πρόκειται να πεθάνει το 80% του λαού , ενώ για τον τέως μάνατζερ της Τζούλιας - πορνογραφικών ταινιών - θα είχαν πεθάνει αν κυβερνούσε ο Τσίπρας ! 

- Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία , σε ολόκληρο τον πλανήτη γή , μέχρι σήμερα , δεν έχουν πεθάνει από κορωναϊό οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι , ενώ για δαύτον θα είχαν πεθάνει μόνο στην Ελλάδα αν κυβερνούσε ο Τσίπρας ! ( Και ύστερα ενοχλείται όταν τον αποκαλούν φερέφωνο της κυβέρνησης ! Υπάρχει υπερβολή , και μάλιστα τερατούργημα ? )

- Προσβάλλεται το λειτούργημα της δημοσιογραφίας από παρουσιαστές lifestyle ; H κυβέρνηση της ΝΔ μπορεί άτυπα να επιδοτεί τον λαϊκισμό χείριστου είδους όμως αποδεικνύεται ότι επί ημερών της ολισθαίνουν,  τόσο το ΕΣΡ , όσο και η ΕΣΗΕΑ , καθώς και η ενημέρωση με τα fake news , δεχόμενοι ως δημοσιογραφία την παρουσίαση κυβερνητικής προπαγάνδας γραφικής φαντασίας την οποία διοχευτεύει δημόσια ο εν λόγω ώστε να αναπτύξει ένα πόλο ιδιαίτερης σχέσης με τον πρωθυπουργό και το κυβερνών κόμμα. 


«Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά . . . και δημοσιογράφος δεν γίνεται κάποιος διότι το δηλώνει ο ίδιος , είτε βρέθηκαν δυο - τρεις καλοθελητές - ιες ώστε να συμπράξουν. Δημοσιογράφος γίνεται όποιος ασκεί λειτούργημα , και αναγνωρίζεται ως λειτουργός της δημοσιογραφίας από το σύνολο των υπολοίπων. »


- Ο πρωθυπουργός και το κυβερνών κόμμα επικροτούν τον λαϊκισμό, τα fake news, και την προπαγάνδα χείριστου είδους την οποία λανσάρουν ως δημοσιογραφία ; Το αναφέρουμε δεδομένου ότι ο εν λόγω έλαβε ένα σεβαστό ποσό - αέρα - πολλών χιλιάδων ευρώ από την κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ δεν υπήρχε κάν ιστοσελίδα , άρα λοιπόν δεδομένου ότι η προσδοκία του εν λόγω παρουσιαστή - μάνατζερ είναι να πάρει συνέντευξη από τον Μητσοτάκη, να το δούμε και αυτό, (στην θέση της Τζούλιας ο Μητσοτάκης), ώστε να υπάρχει πλήρης απόδειξη τι διαμορφώνει και προσδοκά το κυβερνών κόμμα στον χώρο των media.

Ο εν λόγω , αν επιθυμεί κάποια στιγμή να γίνει αληθινός δημοσιογράφος , αρχικά πρέπει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα , διότι η ίδια η κοινή γνώμη μεσοπρόθεσμα θα τον αδειάσει όσο δημιουργεί ψευδεπίγραφα σενάρια αντί της αντικειμενικής αλήθειας. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Στην δική μας χώρα , σήμερα , μπορεί να χαίρονται και κάτι περισσότερο, όμως είναι ζήτημα χρόνου να παύσει άδοξα η χαρά τους. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μένιος , η ΝΔ , και το φερέφωνο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">