ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δασικοί χάρτες: Οριστική λύση για δεκάδες ιδιοκτήτες περιουσιών στη Π.Ε Ηλείας

Δασικοί χάρτες: Οριστική λύση για δεκάδες ιδιοκτήτες περιουσιών στη Π.Ε Ηλείας

Οριστική  λύση στα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες για αγροτικές εκτάσεις και προσφυγικές περιουσίες  σε Κάτω Παναγιά ,  Κυλλήνη,  Γλύφα ,  Λυγιά  και άλλες περιοχές  δόθηκε με την ανάρτηση των αναμορφούμενων τμημάτων των δασικών χαρτών της Περιφερειακής Ενότητας  Ηλείας την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021.

Η αναμόρφωση αυτή, εκτός των άλλων, αφορά την εξαίρεση από το δασικό χαρακτήρα των εκτάσεων των διανομών και των αναδασμών που έχουν υλοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας  λαμβάνοντας υπ’ όψιν το Ν. 4061/2012 και τη Δασική Νομοθεσία.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Θεόδωρος Βασιλόπουλος,  με δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική αυτή  εξέλιξη και πρόσθεσε ότι ζητήματα που εκκρεμούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα επιτέλους τακτοποιήθηκαν για εκατοντάδες ιδιοκτήτες στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/pirgos/dasikoi-chartes-oristiki-lysi-gia-dekades-idioktites-perioysion-sti-p-e-ileias/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δασικοί χάρτες: Οριστική λύση για δεκάδες ιδιοκτήτες περιουσιών στη Π.Ε Ηλείας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">