ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το υποβρύχιο | Επ3

Καθώς το U-612 ολοκληρώνει το πρώτο μέρος της αποστολής του, το πλήρωμα επηρεάζεται από τον τραγικό θάνατο του Βίλι.
Παρόλο που απέφυγαν τη μάχη, έχουν ένα θύμα κι οι άντρες γρήγορα κατηγορούν το νέο τους επιβάτη, τον αλλοδαπό Σάμιουελ Γκρίνγουντ.
Η σχέση του Χόφμαν με τον Τένστεντ εξακολουθεί να εντείνεται, καθώς διαφωνούν για τη μεταχείριση του επιβάτη, όμως αναγκάζονται να παραμερίσουν τα δικά τους ζητήματα, καθώς εμφανίζεται στο ραντάρ ένα εχθρικό πλοίο και οι ασκήσεις δοκιμάζονται.
Θα τα βγάλουν πέρα ζωντανοί;
Στη στεριά, ένα υποβρύχιο με ζημιές επιστρέφει στην ακτή κι ο Γκλουκ οργανώνει παρέλαση για την επιστροφή του κυβερνήτη Μπέκερ και των αντρών του.
Ενώ η πίεση στη Λα Ροσέλ αυξάνεται, η Αντίσταση βλέπει την τέλεια ευκαιρία να κάνει μια τολμηρή κίνηση κατά τους εορτασμούς, που μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τη ζωή 100 Γάλλων, αντρών, γυναικών και παιδιών.
Ο Ντιβάλ και ο Φόρστερ συνεχίζουν να ερευνούν για τη Ζακλίν και τις διασυνδέσεις της με τον Ισπανικό Εμφύλιο, ενώ η Σιμόν κάνει κάποιες δικές της έρευνες.
Αναζητώντας απελπισμένα απαντήσεις κι εξοπλισμένη με πληροφορίες από την Κάρλα, η Σιμόν κάνει μια συγκλονιστική ανακάλυψη σχετικά με τον αδελφό της και πρέπει να δεχτεί ότι η ζωή της αλλάζει οριστικά, καθώς μπαίνει στον κόσμο των μαχητών της Αντίστασης.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Προτσάσκα
Παίζουν: Λίζι Κάπλαν, Όγκαστ Βίτγκενσταϊν, Ράινερ Μποκ, Ρόμπερτ Σταντλόμπερ, Ρικ Όκον, Βίκι Κριπς, Τζόναθαν Ζακάι, Λέοναρντ Σάισερ, Στέφαν Κονάρσκε, Βίνσεντ Κάρταϊζερ

(Διαθέσιμο έως 06/04/2021)



Το άρθρο Το υποβρύχιο | Επ3 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/xenes-seires/to-ypovrychio-ep3/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το υποβρύχιο | Επ3 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">