ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ συνέταιροι στο Ελληνικό



Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να ψηφίσει “ναι” για το Ελληνικό αλλά και οι διαφοροποιήσεις ορισμένων στελεχών του βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. 
Ελλάδα: Οι αυτόχθονες σήμερα σε μια χώρα της Ε.Ε , για τα στελέχη των αστικών κομμάτων ,  είναι κάτι αντίστοιχο των Ινδιάνων των Η.Π.Α ! Αποφασίζουν επί παντός επιστητού οι ξενόφερτοι και λέγονται και προοδευτικοί !

Σας θυμίζουμε ότι η σύμβαση έγινε δεκτή επί της αρχής με ευρεία πλειοψηφία, αφού ψηφίστηκε από βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής.  Κατά της κύρωσης της σύμβασης τάχθηκαν ΚΚΕ, και ΜέΡΑ25.

 

Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας, που ζήτησε το ΚΚΕ επί της αρχής του νομοσχεδίου έχει ως εξής: Επί 297 ψηφισάντων, «υπέρ» της κύρωσης τάχθηκαν 264 βουλευτές και «κατά» 33 βουλευτές.


Η εισηγήτρια από πλευράς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέτη Πέρκα διευκρίνισε πάντως ότι δεν έγινε σε καμία περίπτωση τροποποίηση συμβάσεων και ότι οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου περιλαμβάνονταν αναλυτικά στην τεκμηρίωση του κόμματος προς τους βουλευτές. 

Για το ίδιο θέμα παρενέβη και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος όπως είπε μετέφερε ερωτήματα των πολιτών για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιθυμεί πραγματικά να ξανακυβερνήσει, κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο εάν κάνει σκληρή αντιπολίτευση. Τέτοιες κινήσεις για παράδειγμα όπως την ψήφιση του Ελληνικού δεν τις καταλαβαίνουν πολλοί φέρεται να είπε ο βουλευτής της Δυτικής Αθήνας. 

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη και ο Πάνος Σκουρλέτης τονίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες ότι διάφορα κέντρα θέλουν να δημιουργούν τέτοιες εντυπώσεις. Επισης επέμεινε ότι τέτοια μεγάλα ζητήματα πρέπει να συζητούνται στο κόμμα. 

Σε επόμενη συνεδρίαση πρέπει να συζητήσουμε και θέματα συμπεριφορών, φέρεται να δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, δείχνοντας προς στελέχη της ομπρέλας που βγήκαν απέναντι από την κομματική γραμμή για το Ελληνικό

Από τη συζήτηση δεν έλειψε και η απόφαση Φίλη να απόσχει από την ψηφοφορία. Ο ίδιος ο βουλευτής, διερωτήθηκε: Πότε συνεδρίασε κομματικό όργανο για να λάβει απόφαση; ενώ υπεραμύνθηκε της απόφασής του εφόσον δεν υπήρξε συνεδρίαση Οργάνου απ όπου να προκύψει κομματική γραμμή.

- Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ συνέταιροι στο Ελληνικό , συνέταιροι στα μνημόνια, συνέταιροι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, συνέταιροι και στην υπηρέτηση πέντε οικογενειών του κεφαλαίου στις οποίες παρείχαν άδειες.

- Να είστε βέβαιοι ότι με όσα ακολουθείται - δέσμιοι των μνημονιακών σας υπογραφών - δεν ενδέχεται να κυβερνήσετε στον μέλλοντα χρόνο. Μπορούμε να ξεχάσουμε πόσες χιλιάδες αριστερών ένιωσαν την προδοσία με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ; Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχθηκε σε Σημιτικό ΠΑΣΟΚ. Κάλλιστα μπορείται πλέον να εντάξεται και όλα τα Σημιτικά στελέχη. 

- Την ανάπτυξη που επικαλείται η ΝΔ , και συμβάλει εμπράκτως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν την καταλαβαίνει κανείς πραγματικά αριστερός, διότι αποτελεί σχέδιο της ΕΕ και της ''αστικής τάξης'' για την διασφάλιση της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου, ενώ στον αντίποδα είναι ασαφές τι θα κερδίσουν εκατομμύρια πολιτών.

- Προσωπικά, δεδομένου ότι ο γράφων έχει γεννηθεί εντός του χώρου που ξεπουλήθηκε έναντι πινακίου φακής στον Λάτση , όπως και δεκάδες έτεροι , αν η Ελλάδα δεν είναι τριτοκοσμική χώρα , ας μας αναφέρουν οι καθ' ύλην αρμόδιοι , τι όφελος θα προκύψει για όσους η εν λόγω έκταση ήταν μέχρι πρότινως το σπίτι τους για το οποίο αποφασίζουν οι πρώτοι τυχόντες επικαλούμενοι το δημόσιο όφελος

- Δημόσιο όφελος στο οποίο εξαιρούνται οι μέχρι πρότινως ιδιοκτήτες, τους οποίους απαλλοτρίωσαν σύμφωνα σχεδίου ξεπουλήματος στο μεγάλο κεφάλαιο , και οφελούνται το μεγάλο κεφάλαιο , ορισμένα αστικά κόμματα, και κυρίως οι ημέτεροι της αστικής τάξης ; 

- Μήπως εσείς δεν γνωρίζεται ότι η μεταφορά του Ελληνικού ήταν γνωστή πριν από δεκαετίες σε μια περιοχή η οποία παρουσίαζε ραγδαία πληθυσμιακή ανάπτυξη ;

- Οργανωμένη προπαγάνδα, οργανωμένων συμφερόντων , τα οποία αδυνατούν συνολικά να παρέχουν έστω μια απάντηση.

- Μην κάνετε το λάθος προσέγγισης των κάπηλων του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ , οι οποίοι μεθοδευμένα επί σειρά ετών διαμόρφωναν το πλαίσιο φίμωσης όλων των κατοίκων του Βοσπόρου Ελληνικού - Γλυφάδας απ' όλες τις εκδηλώσεις, συνελεύσεις, και παρουσιαζόντουσαν ως ''αγωνιστές'' , οι οποίοι έναντι θέσεων , προνομίων, κ.α. μεταλλάχθηκαν , και ακόμα και σήμερα συμφωνούν απόλυτα στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας. ( Τις υπερψήφισαν στη ΒΟΥΛΗ με τα στελέχη της ΝΔ. Είδατε κάποια αντίδραση από στελέχη των τοπικών Ο.Μ ; )

- Όσα χρόνια έτυχε ορισμένοι/ες από εσάς να παρακολουθήσετε συνελεύσεις της τοπικής Ο.Μ , πλήν συγκεκριμένων ατόμων , τα οποία κάθε φορά δέσποζαν ως οι βασικοί ομιλητές , και διαμόρφωναν το πλαίσιο υπερψηφίσεώς τους , είδατε έστω μια φορά έναν κάτοικο του Βοσπόρου ; Σε μια τοπική εκδήλωση της Ο.Μ , με θέμα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ , δόθηκε ο λόγος - το βήμα - σε έναν κάτοικο του Βοσπόρου ;

- Όταν σας κάνουν πλύση εγκεφάλου 200 χρόνια ''ελευθερίας'' , εσείς να γνωρίζεται καλά ότι αυτό σημαίνει ''κομματοκρατίας''. Μιας κομματοκρατίας η οποία ακολουθεί τις τακτικές τριτοκοσμικών χωρών, με χούντα και πραξικόπημα, όπου αποφασίζουν οι χουντικοί αντί του λαού. 

- Χάσαμε την συνοικία μας, τα σπίτια μας, το τόπο μας, ετεροχρονισμένα τα χάρισαν στο μεγάλο κεφάλαιο , (στον Λάτση) , και ενώ καρπώθηκαν την εξουσία , τις θέσεις, τα προνόμια, και τις αποδοχές οι έτεροι , αποφασίζουν και το ''δημόσιο όφελος'', στο οποίο δεν έχουν καμία απολύτως θέση, τόσο οι αυτόχθονες, όσο και οι κάτοικοι - ιδιοκτήτες του Βοσπόρου, και αυτό το ονομάζουν ανάπτυξη και συμπράττουν πολιτικά ! Ο χαρακτηρισμός είναι βαρύς και δεν μπορεί να γραφεί δημόσια.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ συνέταιροι στο Ελληνικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">