ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠτΔ: Η μεγαλύτερη δύναμη του έθνους μας βρίσκεται στην ενότητα και την αλληλεγγύη (video)

“Παρά τις δυσκολίες που μας επιβάλει η πανδημία, η λαμπρή παρέλαση, η ακτινοβολία της επετείου σε όλο τον κόσμο είναι ένα ισχυρό μήνυμα της ιστορικής μας συνέχειας και παράδοσης” τόνισε στο μήνυμά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

“Ανακαλούμε με συγκίνηση τον ηρωϊκό αγώνα τον προγόνων μας για την ελευθερία και την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού” ανέφερε στο μήνυμά της . “Αισθανόμαστε εθνικά υπερήφανοι για όλα όσα έχουμε πετύχει” υπογράμμισε και τόνισε ότι “η πατρίδα μας είναι ένα σύγχρονο κράτος δικαίου που βρίσκεται στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί παράγοντα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή”. “Αναλογιζόμαστε την ευθύνη μας στην ιστορία. Η προστασία της δημόσιας υγείας, της κοινωνικής συνοχής, είναι σε αυτή τη συγκυρία ο δικός μας αγώνας” πρόσθεσε τονίζοντας ότι “η μεγαλύτερη δύναμη του έθνους μας βρίσκεται στην ενότητα και την αλληλεγγύη” και ευχήθηκε “χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους Έλληνες”.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr



Το άρθρο ΠτΔ: Η μεγαλύτερη δύναμη του έθνους μας βρίσκεται στην ενότητα και την αλληλεγγύη (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/ptd-i-megalyteri-dynami-toy-ethnoys-mas-vrisketai-stin-enotita-kai-tin-allileggyi/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠτΔ: Η μεγαλύτερη δύναμη του έθνους μας βρίσκεται στην ενότητα και την αλληλεγγύη (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">