ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δράστης”Θόλωσα, δεν κατάλαβα ότι τους μαχαίρωσα” δήλωσε ο δράστης του διπλού φονικού στην Μακρινίτσα


Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή το μεσημέρι στις 12:30 πήρε ο 31ενός ετών δράστης του φονικού των δύο αδελφών χθες βράδυ στη Μακρινίτσα.

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες, ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

Ο ίδιος υποστήριξε σήμερα στον εισαγγελέα, που οδηγήθηκε στις δύο περίπου το μεσημέρι, ότι ήταν θολωμένος και δεν κατάλαβε τι έκανε και ότι μπήκε σπίτι και τους έσπρωξε.

“Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι οι αστυνομικοί, που τον σταμάτησαν στο μπλόκο ήταν αυτοί, που του είπαν ότι είχε μαχαιρώσει την πρώην σύζυγό του και τον αδελφό της, ενώ βρήκαν το φονικό όπλο, ένα μαχαίρι ματωμένο, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες βράδυ ο 31χρονος κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές στην πρώην σύζυγό του και τον αδερφό της. Πήγε στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και αφού επιτέθηκε στην πεθερά του, σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια τον αδελφό της που έτρεξε να βοηθήσει.

Επιπλέον, σήμερα εκδικάστηκε το αίτημα για ακούσια νοσηλεία του, λόγω του ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Το αίτημα είχε υποβληθεί από τον Ιανουάριο 2021 και εκδικάστηκε σήμερα. Η απόφαση θα εκδοθεί αργότερα.

www.ertnews.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δράστης”Θόλωσα, δεν κατάλαβα ότι τους μαχαίρωσα” δήλωσε ο δράστης του διπλού φονικού στην Μακρινίτσα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">