ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα - Αργυρούπολη:Νεοφασίστες - ακροδεξιοί - και ξενόφερτοι




Το τελευταίο χρονικό διάστημα πυκνώνουν τα δημοσιεύματα τοπικού διχασμού - πόλωσης - και κοινωνικού αναχρονισμού , ενόσω εξυπηρετούνται τα στενά συμφέροντα ορισμένων οικογενειών οι οποίες είναι ταγμένες στην υπηρέτηση του μεγάλου κεφαλαίου. 
Σε ποια Δημοκρατία διαχειρίζονται οι ξενόφερτοι με γνώμονα την εξόντωση των αυτοχθόνων ; ( Στην πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ θυμάστε οι Κρήτες να διοικούν την Αθήνα , η μήπως οι Αθηναίοι διοικούσαν την Σπάρτη ; Σε ποια άλλη πόλη επί 50 χρόνια διοικούν ξενόφερτοι και δεν έχει εκλεγεί δήμαρχος ούτε ένας αυτόχθονας ; Σε ποια άλλη περιοχή περισσότερα από 40 χρόνια όλες οι διοικήσεις στρέφονται κατά των αυτοχθόνων ; )

Δεδομένων των εμετικών θέσεων τους , καθώς και των ερωτημάτων τα οποία θέτουν δημόσια στο αναγνωστικό τους κοινό , επιλέξαμε ως μηνιαίο σχολιασμό να σχολιάσουμε ορισμένα από αυτά.

Ειπώθηκε από την πλευρά τους δημόσια, και είναι σαφές για ποιους λόγους:

1ον) Στο  χέρι μας είναι να τους απομονώσουμε.

Τι σημαίνει απομονώσουμε είναι σαφές και ξεκάθαρο. Απομόνωση ίσον εγκλεισμός - φυλακή - Σπιναλόγκα - Μακρόνησος.

Αυτά τα άτομα τα οποία διατείνονται ότι είναι ''δημοκράτες'', όμως ουδέποτε το έχουμε διαπιστώσει μέχρι σήμερα ,   διατελούν σε έμμισθη υπηρεσία χρηματισμένοι τόσο από τους οικονομικούς ολιγάρχες (π.χ Λάτσης), όσο και από τα αστικά πολιτικά κόμματα - παρατάξεις - δημάρχους - τα οποία νέμονται την τοπική αυτοδιοίκηση , ενώ διατηρούν στενές σχέσεις με το μακρύ χέρι της πολιτικής εξουσίας ( τους κατά τόπους αξιωματικούς της αστυνομίας.)

Σε άλλο σημείο αναφέρουν:

2ον) Ποια είναι αλήθεια η διαφορά τους από τα εγκληματικά τάγματα της Χρυσής Αυγής; Προφανώς καμία. 

Προσωπικά , δεδομένου ότι επί πέντε δεκαετίες έχουμε ζήσει τις επιθέσεις των ταγμάτων της ''Χρυσής Αυγής'' , εννοούμε τις επανειλημμένα καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , οι οποίες σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν με την συμβολή πολιτικών και οικονομικών παραγόντων , από το κατά τόπους μακρύ τους χέρι ( τα Α/Τ ) έχουμε ιδία εμπειρία. 

Σε άλλο σημείο αναφέρουν:

3ον) Η δημοκρατία ούτε εκβιάζεται ούτε τρομοκρατείται από μία αγέλη "χρήσιμων ηλίθιων", εργαλείο εκείνων που σε διάφορα υπόγεια απεργάζονται τον διχασμό και την διάλυση της κοινωνίας προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα δικά τους σκοτεινά σχέδια.

Εμείς , από το δικό μας μετερίζι, μέχρι σήμερα , γνωρίζουμε πραγματικά ποιων τα σχέδια εξυπηρετούνται και ποιων οι κωδικοί της τραπέζης φουσκώνουν. Είναι ηλίου φαεινότερον ποιοι  απεργάζονται τον διχασμό και την διάλυση της κοινωνίας  όταν προτείνουν φασιστικά την απομόνωση. Ομοϊδεάτες του Χίτλερ , του Μουσολίνι, και του Παπαδόπουλου προτείνουν απομόνωση και ενώ γεμίζουν τους δικούς τους κωδικούς υπηρετώντας μια χούφτα οικογένειες.

Αναφέρουν την Δημοκρατία , όμως αν ερωτηθούν συνολικά οι συμπολίτες μας κανείς δεν δύναται να τεκμηριώσει επαρκώς τι εννοούν οι εν λόγω αναφερόμενοι σε αυτήν. 

Γνωρίζουμε συνολικά, όλοι/ες , ότι η Δημοκρατία στις μέρες μας αποτελεί σχήμα λόγου και ότι χρησιμοποιείται ως όχημα των επιτήδειων ώστε να καλύψουν τις δικές τους σκοπιμότητες και συμφέροντα.

Ειδικότερα: Σε ποια δημοκρατία αναφέρονται , με βασικό δεδομένο την κατάλυση του Δημοψηφίσματος του Ελληνικού λαού - της συντριπτικής πλειονότητας - το οποίο κατέλυσαν ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΚΙΝΑΛ ;

Όσοι/ες βλακωδώς καλύπτονται από εμετικά - διχαστικά - πολωτικά καθώς και φασιστικού χαρακτήρα δημοσιεύματα , εξ ονόματος της ''δημοκρατίας'' , η οποία για δαύτους είναι όχημα προσωπικών συμφερόντων και πλουτισμού , πέφτουν θύματα όσων εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο και μάλιστα χρηματισμένοι.

Τέλος, καλούμε κάθε κάτοικο Γλυφάδας ρίχνοντας μια ματιά στην σελίδα του Δήμου Γλυφάδας στο youtube , να σχηματίσει ιδία κρίση ποιοι αποτελούν την δημοτική αρχή του Δήμου ως δήμαρχοι - αντιδήμαρχοι.

Συνολικά είναι ξενόφερτοι , κανείς δεν γεννήθηκε στην Γλυφάδα , και ενώ έχουν εξυπηρετήσει κάθε κόλακα , παρατρεχάμενο , αυλικό , ''κολλητό'' , υποστηρικτή, ημέτερο, από κοινού έχουν συστήσει την άτυπη συντεχνία εξόντωσης των αυτοχθόνων. 


Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com


ΥΓ: Τι καλύτερο μπορούσαμε να περιμένουμε από κάθε ξενόφερτο - κομπλεξικό - ο οποίος την είδε εξουσία ; ( Ακόμα και τον τόπο μας - το τόπο που γεννηθήκαμε - τον ξεπούλησαν σε ξενόφερτους έναντι πινακίου φακής. )

# Να το χοντρύνουμε λίγο:Όλοι αυτοί οι ''δημοκράτες'' που επικαλούνται την δημοκρατία , οι οποίοι/ες ψηφίζουν ξενόφερτους ώστε να κακοδιαχειρίζονται τα του δήμου με γνώμονα τις εξυπηρετήσεις - ρουσφέτια,  με δημοκρατικά κριτήρια ψηφίζουν και αξιολογούν όσα υφίστανται σε τοπικό επίπεδο , η μήπως σύμφωνα των προσωπικών τους συμφερόντων ;

# Για πολλοστή φορά κάντε ότι δεν βλέπετε, καθώς επίσης, ότι δεν καταλαβαίνετε.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα - Αργυρούπολη:Νεοφασίστες - ακροδεξιοί - και ξενόφερτοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">