ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παταγώδης αποτυχία το σύστημα εμβολισμών για το covid 19


Δεν θέλω  να ευχαριστήσω την Κυβέρνηση, τον Υπουργό Υγείας , τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας , καθώς και τον δήμαρχο , για όσα ισχύουν αναφορικά με τους εμβολιασμούς , διότι η φαιδρότητα δεν έχει όρια.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος
To ''δούλεμα'', ο εμπαιγμός, η εξαπάτηση της κοινωνίας από την κυβέρνηση και τα χιλιάδες τσιράκια της - συστημικής προπαγάνδας - πάει σύννεφο 
Για την ηλικιακή ομάδα 50 - 59 ετών , και ειδικότερα για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού , ισχύουν όσα βλέπετε στον πίνακα.


Την ίδια στιγμή που προπαγανδίζουν ότι πέρασαν στους εμβολιασμούς των 45 - 49 ετών , και συγκεκριμένα των υγιών ατόμων , όπως βλέπετε στον πίνακα για ηλικίες 50 - 59 , και ειδικότερα ευπαθείς ομάδες πληθυσμού , το ραντεβού είναι έπειτα από ένα μήνα - στις 24/05/2021 !

Επίσης, με βασικό δεδομένο το ιστορικό πολιτών με επικείμενα νοσήματα , είναι απαράδεκτο ότι δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής και δρομολογούν τον κόσμο να κάνει το επικίνδυνο εμβόλιο της AstraZeneca. 

Σύμφωνα με όσα βλέπετε και γνωρίζεται , πως γίνεται η επιλογή εμβολίου από άτομα τα οποία δεν πρέπει να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca ;

Άλλοι κάνουν μια ενέργεια και κλείνετε το ραντεβού εμβολιασμού , και για έτερους πρέπει να γίνουν τρεις ενέργειες.


1ον)
Να στείλουν μήνυμα με ΑΦΜ και ονοματεπώνυμο 
2ον) Να πάνε στα ΚΕΠ
3ον) Να πάνε σε Φαρμακείο
4ον) Να εμβολιαστούν 

Διασφαλίζεται ότι δεν θα εμβολιαστούν με το AstraZeneca οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού ; Η προτεραιότητα για ορισμένες κατηγορίες δεν σημαίνει τίποτα.

Το αναφέρουμε δεδομένων όσων διακινούνται δημόσια από ορισμένους , οι οποίοι θεωρούν ότι η ανθρώπινη ζωή είναι αναλώσιμο είδος. Έστω και ένας/μια στο εκατομμύριο να πεθαίνει από AstraZeneca είναι απαράδεκτο όταν επικαλούνται ότι οι εμβολιασμοί γίνονται ώστε να προστατευτεί η ανθρώπινη ζωή. 

Τέλος, υπάρχει ρήτρα για όσους/ες πέθαναν η θα πεθάνουν από  AstraZeneca ώστε να προκύψουν άμεσα αποζημιώσεις ;

ΥΓ: Για τους τιμητές του μπάχαλου , να δούμε και να ακούσουμε τις θέσεις τους , και την αιτιολόγηση πως εμβολιάζονται καθημερινά χιλιάδες 40 - 49 ετών , ενώ δεν έχουν εμβολιαστεί οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού 50 - 59

- Επίσης, γιατί άλλους τους ενημερώνουν και άλλοι δεν τυγχάνουν ενημέρωσης ;








  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παταγώδης αποτυχία το σύστημα εμβολισμών για το covid 19 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">