ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δικηγόρος Βαλυράκη: Να σταματήσουν οι παραλείψεις και να βρεθούν οι ένοχοι – Σήμερα καταθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας (video)

Έκκληση στο αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδος αλλά και σε κάθε αρμόδιο έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, Μανώλης Φωτάκης, προκειμένου να σταματήσουν οι παραλείψεις και να βρεθούν οι ένοχοι που του προκάλεσαν τον θάνατο. Σήμερα καταθέτει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ο αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε μέσω της εκπομπής για δολοφονία.

Μετά τη μαρτυρία της Παρασκευής ότι ένα άτομο χτύπησε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ με ένα κοντάρι, ο δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή από “Από τις έξι” τόνισε ότι η ανάγκη διαλεύκανσης της υπόθεσης είναι ακόμα πιο επιτακτική.

«Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα σε επίπεδο προανάκρισης. Βρισκόμαστε στο μηδέν ξεκινήσαμε από το – 200 και βρισκόμαστε λίγο πιο πάνω από το μηδέν».

Ο κ. Φωτάκης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εκθέσεων που κάνουν λόγο για κακώσεις στο σώμα του Σήφη Βαλυράκη, “από θλον όργανο και όχι από την προπέλα του σκάφους. Η δεύτερη δημόσια μαρτυρία έρχεται να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς μας” είπε.

Τέλος , ανέφερε ότι στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το Ανθρωποκτονιών, ενώ σε ερώτηση για το πότε θα καταθέσει ο νέος μάρτυρας στις αρμόδιες αρχές είπε ότι δεν το γνωρίζει. Επιβεβαίωσε μόνο την επιθυμία του να μην καταθέσει στο Λιμεναρχείο της Ερέτριας.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Δικηγόρος Βαλυράκη: Να σταματήσουν οι παραλείψεις και να βρεθούν οι ένοχοι – Σήμερα καταθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/dikigoros-valyraki-na-stamatisoyn-oi-paraleipseis-kai-na-vrethoyn-oi-enochoi-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δικηγόρος Βαλυράκη: Να σταματήσουν οι παραλείψεις και να βρεθούν οι ένοχοι – Σήμερα καταθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">