ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Υπάλληλος δευτεροβάθμιας ΔΕ εκπαίδευσης προϊστάμενος !


Υπάλληλος κατηγορίας ΔΕ , ( 
 δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ) , με βαθμό Β΄ έγινε Αν. Προϊστάμενος Τμήματος στο Δήμο Γλυφάδας έπειτα από την ΑΠΟΦΑΣΗ: 442/2021 του δημάρχου και του αντιδημάρχου Ν. Βρυζίδη !

Ο Υπάλληλος Λυμπερόπουλος Νικόλαος κλάδου ΔΕ με βαθμό Β΄ έγινε Αν. Προϊστάμενος Τμήματος στον Δ. Γλυφάδας ενώ υπάρχουν υπάλληλοι κατηγορίας (ΠΕ) Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης , και (ΤΕ)  τεχνολογικής εκπαίδευσης. 

Δείτε την απόφαση


 




Είναι αυταπόδεικτο σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας το ιδιαίτερο ''αξιακό'' καθεστώς το οποίο έχει θεσπίσει ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος το οποίο ''συνάδει απόλυτα'' με τις προεκλογικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.

Μητσοτάκης:
Το Δημόσιο θα λειτουργεί με άξιους υπαλλήλους που θα υπόκεινται σε αξιολόγηση

Σύμφωνα με τον κΜητσοτάκη, «το δημόσιο πρέπει να λειτουργεί προς όφελος του πολίτη με άξιους δημόσιους υπάλληλους» όμως σύμφωνα με όσα ακολουθεί ο νεοδημοκράτης δήμαρχος τα επιχειρήματα Μητσοτάκη αποδεικνύονται στην πράξη έωλα , ανυπόστατα , και ανεφάρμοστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Δήμο Γλυφάδας υφίστανται δεκάδες υπάλληλοι  (ΠΕ) και (ΤΕ) , ενώ όπως είδατε επιλέγονται ως προϊστάμενοι άτομα ΔΕ - δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Παράλληλα , αναφορικά με τον επιλεγμένο δημάρχου για προϊστάμενο έχουμε να αναφέρουμε:

Ενώ ο υπάλληλος Λυμπερόπουλος Νικόλαος εργαζόταν στην υπηρεσία Πρόνοιας του δήμου Γλυφάδας , δήμαρχος και αντιδήμαρχος καθαριότητας τον ''απέσπασαν'' στο υπόγειο του δημαρχείου στην υπηρεσία καθαριότητας  , με αποτέλεσμα οι φάκελοι που χειριζόταν στην υπηρεσία Πρόνοιας καθώς και οι τύχες των συμπολιτών μας να μείνουν στο κενό.

Το πελατειακό σύστημα 

Δεδομένων των δηλώσεων του πρωθυπουργού για τους «άξιους δημόσιους υπάλληλους» τονίζεται: Με απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πέρασε η αρμοδιότητα της διάθεσης των κρατικών κονδυλίων Πρόνοιας τα οποία διαχειριζόταν ο Δήμος Καλλιθέας από την Περιφέρεια Αττικής σε όλους τους Ο.Τ.Α.

Απόρροια αυτής της αποφάσεως ήταν ο ''πόλεμος'' που κήρυξαν τα ''γαλάζια'' στελέχη του Δήμου Γλυφάδας με την αρωγή του υπαλλήλου Ν. Λυμπερόπουλου στους δικαιούχους συμπολίτες μας οι οποίοι/ες δεν ήταν οι υποστηρικτές τους.

Ειδικότερα:Την χρονική περίοδο 2015 - 2017 η υπηρεσία Πρόνοιας του δήμου Γλυφάδας , δια του υπαλλήλου Λυμπερόπουλου Νικόλαου, δεν παρείχε όσα αναλογούσαν σε δικαιούχους με πιστοποιημένη αναπηρία 75 % , ενώ δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Γλυφάδας προέτρεπαν φίλους και γνωστούς να κάνουν αιτήσεις στον δήμο ώστε να λάβουν προνοιακά επιδόματα χωρίς να έχουν κάποια σημαντική πάθηση - αναπηρία ! 

- Διαθέτουμε πειστήρια και σειρά από μαρτυρίες συμπολιτών μας.

Έχοντας τα πλήρη στοιχεία όσων ίσχυαν σε επίπεδο δήμου καλέσαμε την προηγούμενη κυβέρνηση να άρει την δικαιοδοσία της διαχείρισης των κονδυλίων από τους Ο.Τ.Α και να περάσει την αρμοδιότητα σε κρατική δημόσια υπηρεσία - ΟΠΕΚΑ - όπως και έγινε.

Δεδομένων όσων ισχύουν σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας , καλούμε κυβέρνηση - πρωθυπουργό σε αξιολόγηση των πεπραγμένων δημάρχου - αντιδημάρχων , καθώς και την τοπική μας κοινωνία στην αξιολόγηση όλων.

- Σε επόμενη φάση για τον δήμαρχο Γλυφάδας θα έχουν προτεραιότητα και οι ΥΕ ; Έπειτα από σειρά αντιδημάρχων - προϊσταμένων με απολυτήρια του δημοτικού και γυμνασίου, ( !!!) της παλιάς σχολής των καφενείων , καθώς και τους τοπικούς τους κόλακες - τσιράκια , φερόμενους εκδότες - δημοσιογράφους οι οποίοι είτε αναπαράγουν δελτία τύπου είτε στοχεύουν το δημοτικό χρήμα , θα ισχύσει το αντίστοιχο και στις υπηρεσίες του Δήμου ; 

- Αυτό είναι το « αξιακό » σύστημα της ΝΔ που επικαλείται ο πρωθυπουργός ;

- Με δεδομένο τις υψηλές αποδοχές του Ν. Λυμπερόπουλου σήμερα δεν τίθεται ζήτημα μεγαλοψυχίας , άρα θα προκύψει προσφυγή στην δικαιοσύνη κατά του Δήμου Γλυφάδας και των ''αρμοδίων'' για όσα ίσχυσαν την περίοδο 2015 - 2017 , διότι θέλουμε να διαπιστώσουμε πως θα αιτιολογήσουν το γεγονός να υφίστανται αποφάσεις - πιστοποιήσεις αναπηρίας και η υπηρεσία του δήμου Γλυφάδας για σειρά ετών να μην διαθέτει τα χρήματα στους δικαιούχους.

Σύντομο Ιστορικό Λυμπερόπουλου περιόδου 2015 - 2017

- Ο «άξιος» δημόσιος υπάλληλος που αναβάθμισαν ως προϊστάμενο εξέτασε τους φακέλους που τους απέστειλαν από τον Δήμο Καλλιθέας ; Είχε το χρόνο , η βρισκόταν στα υπόγεια του δημαρχείου αντί να βρίσκετε στην υπηρεσία του ; 

- Δυο χρόνια που ελάμβανε τις αποδοχές του ο Ν.Λ , (2015 - 2017) , ο δήμος Γλυφάδας κατέβαλε σε όλους τους δικαιούχους με πιστοποιήσεις αναπηρίας από το ΙΚΑ - ΚΕΠΑ τα επιδόματα από τα κονδύλια που του είχαν διαθέσει από το αρμόδιο υπουργείο , η γινόταν επιλογή ;

- Ο Δήμος Γλυφάδας, στον οποίο το αρμόδιο υπουργείο είχε διαθέσει τα κονδύλια, κατέβαλε τα αναδρομικά σε όσες αιτήσεις Δημοτών -     Πολιτών είχαν γίνει από δικαιούχους την περίοδο 2015 - 2017 - πριν περάσει η διαχείριση των κονδυλίων στον ΟΠΕΚΑ ; ( Μήπως και αυτό το ακολουθούσαν κατ' επιλογήν και κατ' εξαίρεση υπέρ όσων επιθυμούσαν ; )

Οι ''άξιοι'' και οι ''αξίες'' 

- Λειτούργησε με γνώμονα «το όφελος του πολίτη» , η μήπως αυταπόδεικτα του ιδίου ; ( Σε σοβαρά - μείζονος σημασίας ζητήματα - δεν χωρά ο λαϊκισμός, όμως ο εν λόγω καθημερινά επί δυο χρόνια ερχόταν σε τοπικό supermarket και γέμιζε 10 σακούλες βλέποντας απέναντί του τι ίσχυε με όσους είχε εξαιρέσει καταχρηστικά η διοίκηση του δήμου και ο ίδιος, τόσο από τα επιδόματα όσο και από τα αναδρομικά, χωρίς να διερωτηθεί έστω και μια φορά πως ζουν αυτοί οι συμπολίτες μας. )

- Όταν ζητήθηκε στον Ν. Λυμπερόπουλο από συμπολίτες μας να συμβάλει ώστε να ισχύσουν τα αυτονόητα - θεσπισμένα - καθώς και το δίκαιο , λειτούργησε με γνώμονα «το όφελος του πολίτη» ; Εμείς έχουμε άλλα δεδομένα. Έναν υπάλληλο ο οποίος αντί να βρίσκετε στην υπηρεσία του τον είχαν μεταφέρει στα υπόγεια του Δημαρχείου με ''άλλα καθήκοντα'' τα οποία θα κληθεί να εξετάσει η δικαιοσύνη.

Επισήμανση:Κύριοι κυβερνώντες, τονίζεται ότι παγκόσμια , όπως και στην χώρα μας, υφίστανται πληθώρα περιπτώσεων πολιτών με πολυπλοκότητα παθήσεων, και στον αντίποδα υπάλληλοι και διαχειριστές οι οποίοι δεν λειτουργούν με γνώμονα «το όφελος του πολίτη». Άλλος είναι ο γνώμονας , και καθίσταται αυταπόδεικτος. 

- Αναφορικά με τις ασκούμενες ''πολιτικές'' συνολικά της διοικήσεως του δήμου γλυφάδας - καθώς και της κυβερνήσεως δεν χρειάζονται περιττά λόγια. Ακόμα και ο έγκλειστος των φυλακών για κακουργηματικές πράξεις Φουρθιώτης  έλαβε αρκετές χιλιάδες ευρώ για ιστολόγιο χωρίς περιεχόμενο - αναρτήσεις γεγονός που δηλώνει ευθαρσώς τις πρακτικές που ακολουθούν οι 'άξιοι' των 'αξιών' ένθεν και ένθεν.

- Την περίοδο 2014 - 2021 καλυφθήκατε άπαντες από την διοίκηση και τους δημάρχους του δήμου Γλυφάδας καθώς  και από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ΝΔ ; Υπάρχει κάποια εκκρεμότητα ; Έχει υποπέσει οτιδήποτε στην αντίληψή σας , η ακολουθείται και εσείς το γνωστό νεοελληνικό σύστημα που ακολουθούν κυβερνώντες και διοικούντες ; ( Στη ζούλα - στα μουλωχτά εξυπηρετούνται κολλητοί, παραταξιακοί, προμηθευτές, συγγενείς, παρατρεχάμενοι, αυλοκόλακες, κλακαδόροι, μιζαδόροι, δήθεν αντιπολιτευόμενοι, οι δικοί μας, κ.α. )

Αποτελούμε την μοναδική εξαίρεση του ''κανόνα'' ? Αν όντως αποτελούμε την μοναδική εξαίρεση του νεοελληνικού κανόνα είσαστε όλοι σας από την μια πλευρά και στον αντίποδα εμείς , άρα οι αξίες σας είναι όλων - συνολικά κάλπικες - και οι δικές μας η μοναδική αλήθεια.

* Σε ενδεχόμενο που δείτε αντίστοιχα θέματα από τους αναπαραγωγείς δελτίων τύπου, οι οποίοι/ες λαμβάνουν ''κάτω από τα τραπέζια'' από δημάρχους - αιρετούς , να μας τα υποδείξετε.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Υπάλληλος δευτεροβάθμιας ΔΕ εκπαίδευσης προϊστάμενος ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">