ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Peaky Blinders Επ1 | H θηλειά

Διαθέσιμο έως 24/05/2021
Ο Άρθουρ, ο Τζον, ο Μάικλ και η Πόλι γλιτώνουν τελευταία στιγμή από την κρεμάλα με την αναστολή του Τόμι.

Τα Χριστούγεννα του 1925 τους βρίσκουν αποξενωμένους και τον καθένα βυθισμένο στα δικά του προβλήματα, μέχρι που ο καθένας τους παίρνει ένα γράμμα από τον Τσανγκρέτα), νονό της Σικελιάνικης μαφίας που τους καταδικάζει σε θάνατο, σε αντίποινα για την δολοφονία του Έιντζελ και του Βιντσέντε. Ο Τόμι επιμένει να περάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων όλοι μαζί για να είναι προστατευμένοι, μέχρι που μαθαίνει ότι οι απόπειρες δολοφονίας θα γίνουν ανήμερα τα Χριστούγεννα και προσπαθεί να ειδοποιήσει την οικογένειά του. Ο Τζον και ο Μάικλ που πηγαίνουν να πάρουν όσους δεν μπόρεσε να ειδοποιήσει ο Τόμι πέφτουν σε ενέδρα.

Δραματική γκαγκστερική σειρά εποχής

Η σειρά βασίζεται στην πραγματική ιστορική συμμορία των «Peaky Blinders» του Μπέρμιγχαμ. Δημιουργός της σειράς είναι ο Στίβεν Νάιτ.
O Τόμι Σέλμπι θα δώσει την τελική μάχη του;
Στον τέταρτο κύκλο, στο έπος του Στίβεν Νάιτ στο Μπέρμιγχαμ, η ένταση κορυφώνεται.
Δεκέμβριος 1925. Ο Τόμι Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) έχει αποκτήσει πρωτοφανή νομιμότητα.
Ο πρώην γκάνγκστερ είναι μόνος, αποξενωμένος από την οικογένειά του και με επίκεντρο μόνο την επιχείρηση του. Όταν λάβει μια μυστηριώδη επιστολή την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Τόμι αντιλαμβάνεται ότι η οικογένεια Σέλμπι κινδυνεύει να εξαφανιστεί.
Καθώς ο εχθρός πλησιάζει, ο Tόμι φεύγει από την εξοχική του κατοικία και επιστρέφει στο μόνο ασφαλές μέρος που ξέρει: στην μικρή παραγκούπολη του Μπέρμιγχαμ, όπου μεγάλωσε. Έρχοντας αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη απειλή από ποτέ, η οικογένεια Σέλμπι πρέπει να βρει έναν τρόπο να βάλει τις διαφορές κατά μέρος, να συνεργαστεί, να πάρει τα όπλα και να αγωνιστεί για την επιβίωση της.
Με ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τον Κίλιαν Μέρφι, την Έλεν ΜακΚρόρι, τον Πολ Άντερσον, τον Άϊνταν Γκίλεν, τον Άντριεν Μπρόντι και τον Tομ Χάρντι, οι «Peaky Blinders» επιστρέφουν με εκδικητική διάθεση!



Το άρθρο Peaky Blinders Επ1 | H θηλειά εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/xenes-seires/peaky-blinders-ep1-h-thileia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Peaky Blinders Επ1 | H θηλειά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">