ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απίθανα ταξίδια με τραίνο | Ζιμπάμπουε – Ζάμπια

(θα είναι διαθέσιμο έως 25/6/2021)
Αυτό το νέο επεισόδιο της σειράς ταξιδεύει σε δυο χώρες της Αφρικής. Προορισμός η Ζιμπάμπουε και η Ζάμπια.
Ο Φιλίπ Γκουγκλέ θα ανακαλύψει εκεί τρένα που διατηρούν ακόμη την αρχική τους μορφή και διασχίζουν τη σαβάνα. Ο ταξιδιώτης μας, περίεργος για όλα, μεταφέρεται στην καρδιά των αφρικανικών προστατευμένων περιοχών. Στη Χουανγκέ φεύγει για σαφάρι αναζητώντας άγρια ζώα και βρίσκεται ανάμεσα σε λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις και ζέβρες.

Το ταξίδι συνεχίζεται στα σύνορα μεταξύ των δύο κρατών, που τα χωρίζουν οι περίφημοι Καταρράκτες της Βικτωρίας. Εντυπωσιακά και εξαιρετικά ορμητικά νερά, από τους πιο ωραίους και πιο μεγάλους καταρράκτες του κόσμου. Αποτελούν και την παιδική χαρά του Τομ, ενός θαρραλέου εξερευνητή που του αρέσει να κάνει μπάνιο στην κορυφή καταρρακτών. Σε ύψος πάνω από 100 μέτρα, το μπάνιο είναι ιλιγγιώδες!
Στη Ζάμπια ο Φιλίπ θα ανακαλύψει ένα φοβερό τρένο πολυτελείας: το «Royal Livingstone Express», ένα μικρό κόσμημα σε ράγες αποκλειστικά για τους λάτρεις των παλιών τρένων. Με ξύλινο διάκοσμο, γαστρονομικά γεύματα και θέα τους Καταρράκτες της Βικτωρίας, το ταξίδι είναι σκέτη μαγεία!



Το άρθρο Απίθανα ταξίδια με τραίνο | Ζιμπάμπουε – Ζάμπια εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/xena-docs/apithana-taxidia-me-treno/apithana-taxidia-me-traino-zimpampoye-zampia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απίθανα ταξίδια με τραίνο | Ζιμπάμπουε – Ζάμπια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">