ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θετική εικόνα έβγαλε ο Παναθηναϊκός με τον ΑΠΟΕΛ (1-1)

Θετική εικόνα έβγαλε ο Παναθηναϊκός με τον ΑΠΟΕΛ (1-1)

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με τον ΑΠΟΕΛ σε φιλικό ματς στη Λεωφόρο, ωστόσο οι «πράσινοι» έδειξαν σημάδια βελτίωσης στη μεσοεπιθετική λειτουργία τους αλλά δεν έλλειψαν κάποια κενά στην άμυνα. Οι Κύπριοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Θεοδώρου οι Κύπριοι, και ο Καμετσής ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 21’ ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ όταν από σέντρα του Νταουσβίλι, ο Θεοδώρου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.  Οι «πράσινοι» στο 44’ είχαν δοκάρι με τον Ενγκμπακοτό που βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε με τη μία, όμως η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε έξω.

Στο 49’ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε (1-1) με το πλασέ του Καμπετσή και στο 74’ ο Ουζόχο είπε όχι με εντυπωσιακή επέμβαση στον Αϊτόρ.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Χατζηγιοβάνης – Ουζόχο, Βινίσιους

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (76’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (76’ Σάντσες), Βέλεθ (84’ Σάρλια), Σιδεράς, Χουάνκαρ (87’ Χατζηθεοδωρίδης), Ρούμπεν (84’ Σαβιέρ), Μαουρίσιο (71’ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηγιοβάνης (76’ Αγιούμπ), Βιγιαφάνιες (72’ Μπουζούκης), Ενγκμπακοτό (46’ Αϊτόρ), Καρλίτος (46’ Καμπετσής).

ΑΠΟΕΛ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Τσεμπάκε (64’ Λουντέμο), Καρό, Βινίσιους, Ζαμπάλα, Νταουσβίλι, (64’ Σάντος) Εφραίμ (77’ Εντονγκαλά), Ντε Βινσέντι, Ντανίλο, Θεοδώρου (85’ Κατσαντώνης), Κβιλιτάια (85’ Γουίλερ).

sports.ert.gr.



Το άρθρο Θετική εικόνα έβγαλε ο Παναθηναϊκός με τον ΑΠΟΕΛ (1-1) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/thetiki-eikona-evgale-o-panathinaikos-me-ton-apoel-1-1/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θετική εικόνα έβγαλε ο Παναθηναϊκός με τον ΑΠΟΕΛ (1-1) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">