ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έγκλημα στη Μεσαρά: Τι ισχυρίστηκε προανακριτικά ο Ρουμάνος που σκότωσε τον 39χρονο

Εκ νέου στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε από νωρίς το πρωί ο 27χρονος Ρουμάνος, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο στο Πετροκεφάλι Ηρακλείου, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να αποφευχθούν τα χθεσινά επεισόδια.

Στην προανακριτική του απολογία ο 27χρονος Ρουμάνος φέρεται να είπε πως το θύμα, βιαιοπραγούσε σε βάρος του, χτυπώντας τον αλύπητα -όπως υποστήριξε- και τον ανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με επιχειρηματία, τον οποίο και κατονόμασε. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το 39χρονος του έταζε χρηματικά ποσά, τα οποία δεν είδε ποτέ.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε από νωρίς το πρωί και ο 30χρονος συμπατριώτης του που κατονόμασε ο κατηγορούμενος ως το άτομο που του διέθεσε κυνηγετική καραμπίνα με την οποία και σκότωσε τον 39χρονο.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά και για ψευδή κατάθεση.

Ο 27χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης μαζί με ένα ομοεθνή του (εκείνον που του προμήθευσε τη καραμπίνα) οδηγήθηκαν χθες στα δικαστήρια Ηρακλείο, υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας.

Έξω από δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος οι οποίοι και επιτέθηκαν στο δράστη ενώ η μητέρα του 39χρονου δεν άντεξε και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Κατσουλάκη

www.ertnews.gr



Το άρθρο Έγκλημα στη Μεσαρά: Τι ισχυρίστηκε προανακριτικά ο Ρουμάνος που σκότωσε τον 39χρονο εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/egklima-sti-mesara-ti-ischyristike-proanakritika-o-roymanos-poy-skotose-ton-39chrono/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έγκλημα στη Μεσαρά: Τι ισχυρίστηκε προανακριτικά ο Ρουμάνος που σκότωσε τον 39χρονο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">