ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παραολυμπιακοί αγώνες: 6η θέση με Πανελλήνιο ρεκόρ ο Παπαγγελής

Παραολυμπιακοί αγώνες: 6η θέση με Πανελλήνιο ρεκόρ ο Παπαγγελής

Ο Νίκος Παπαγγελής έκανε εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας την 6η θέση στο αγώνισμα της ατομικής καταδίωξης των τριών χιλιομέτρων στην ποδηλασία πίστας. Στην πρώτη του συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς αγώνες, αγωνιζόμενος στην κατηγορία C2 σημείωσε στα προκριματικά τον 6ο ταχύτερο χρόνο με 3:47:605, επίδοση που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα που θα αγωνιζόταν για τα μετάλλια αλλά η εμφάνιση του ήταν εξαιρετική.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 4 πρώτοι των προκριματικών έκαναν επίδοση καλύτερη από το Παγκόσμιο ρεκόρ της κατηγορίας πριν την έναρξη των αγώνων. Η επίδοση του 22χρονου Έλληνα πρωταθλητή ήταν περίπου 5 δευτερόλεπτα ταχύτερη από το προηγούμενο Πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε ο ίδιος στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πριν ένα μήνα. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Alexandre Leaute σημειώνοντας και πάλι νέο Παγκόσμιο ρεκόρ. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Αυστραλός Daren Hicks και το χάλκινο ο Κινέζος Guihua Liang.

Επόμενη εμφάνιση του Νίκου Παπαγγελή, την Τρίτη 31 Αυγούστου στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης στον δρόμο που θα διεξαχθεί με βάση την πίστα της Formula 1, Fuji International Speedway.

Δείτε τα αποτελέσματα

sports.ert.gr.



Το άρθρο Παραολυμπιακοί αγώνες: 6η θέση με Πανελλήνιο ρεκόρ ο Παπαγγελής εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/paraolympiakoi-agones-6i-thesi-me-panellinio-rekor-o-papaggelis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παραολυμπιακοί αγώνες: 6η θέση με Πανελλήνιο ρεκόρ ο Παπαγγελής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">