ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Κουρμπέλης επέστρεψε η νίκη αγνοείται για τον Παναθηναϊκό

Ο Κουρμπέλης επέστρεψε η νίκη αγνοείται για τον Παναθηναϊκό

Ούτε στην επιστροφή του Κουρμπέλη μετά από 8,5 μήνες ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης σε φιλικό παιχνίδι καθώς και στο όγδοο φιλικό του έμεινε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στη «Λεωφόρο».

Καλύτερα ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός και στο 18’ στη πρώτη ευκαιρία βρήκε δίχτυα με τον Καρλίτος που αξιοποίησε την ασίστ του Ιωαννίδη για το 1-0.

Στο 34’ από εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη, ο Μαουρίσιο αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του Αστέρα πλάσαρε, αλλά ο Τσιφτσής μπλόκαρε και στο 40’ ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε (1-1) με την κεφαλιά του Μπενίτο.

Ο ρυθμός του ματς έπεσε στο δεύτερο μέρος λόγω των αρκετών αλλαγών των δύο τεχνικών, αλλά οι «πράσινοι» είχαν τη πιο καλή στιγμή στο 68’ με τον Σάντσες που μπήκε στη περιοχή, σέντραρε, ο Λούντκβιστ δεν έπιασε καλά την κεφαλιά κι ο Μακέντα στη συνέχεια δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Σκουλάς (Φθιώτιδας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (46’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Βέλεθ (65’ Πούγγουρας), Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν (79’ Κουρμπέλης), Μαουρίσιο (46’ Αλεξανδρόπουλος), Ενγκμπακοτό (57’ Καμπετσής), Καρλίτος (76’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης (63’ Λούντκβιστ), Ιωαννίδης (46’ Μακέντα).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής (46’ Παπαδόπουλος), Καρμόνα, Χριστόπουλος (46’ Ατιένθα), Αντζουλάς (46’ Βαλιέντε), Τασουλής (46’ Άλβαρες), Ιγκλέσιας (46’ Μουνάφο), Σανταφέ (46’ Καστάνιο), Κανελλόπουλος (46’ Καπίγια), Λέο Τιλίκα (46’ Ριέρα), Κρέσπι, Μπενίτο (46’ Μπαράλες).

sports.ert.gr.



Το άρθρο Ο Κουρμπέλης επέστρεψε η νίκη αγνοείται για τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/podosfairo/superleague/asteras-tripolis/o-koyrmpelis-epestrepse-i-niki-agnoeitai-gia-ton-panathinaiko/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Κουρμπέλης επέστρεψε η νίκη αγνοείται για τον Παναθηναϊκό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">