ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκστρατεία πειθούς για τον εμβολιασμό – Μίνι εμβολιαστικά κέντρα έξω από εκκλησίες και πανεπιστήμια (video)

Συνεχίζεται η εκστρατεία πειθούς της Πολιτείας για να πείσει τους αναποφάσιστους πολίτες να εμβολιαστούν. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την εξέλιξη της πανδημίας, η Εκκλησία συστρατεύεται μαζί με τις επίσημες Αρχές. Ιερός Ναός μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο και πιλοτικά, κινητές μονάδες θα βρίσκονται τις επόμενες ημέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλα αστικά κέντρα για εμβολιασμούς στα προαύλια των εκκλησιών.

Μίνι εμβολιαστικά κέντρα αναμένεται να στηθούν και έξω από τα Πανεπιστήμια για τον εμβολιασμό τόσο των φοιτητών και των καθηγητών όσο και του υπόλοιπου προσωπικού. Στη μάχη για την αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμένων, που θα μας φέρει πιο κοντά στο επιθυμητό τείχος ανοσίας, ρίχνονται σύντομα και οι ιδιώτες ιατροί.

Ρεπορτάζ: Μαρία Σταθοπούλου

www.ertnews.gr



Το άρθρο Εκστρατεία πειθούς για τον εμβολιασμό – Μίνι εμβολιαστικά κέντρα έξω από εκκλησίες και πανεπιστήμια (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/ekstrateia-peithoys-gia-emvoliasmo-mini-emvoliastika-kentra-exo-apo-ekklisies-kai-panepistimia-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκστρατεία πειθούς για τον εμβολιασμό – Μίνι εμβολιαστικά κέντρα έξω από εκκλησίες και πανεπιστήμια (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">