ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό Αργυρούπολη: Φακός πάνω σε χόρτα ?

 


Οι καιροί είναι πολύ περίεργοι , και δεδομένης της καταστάσεως που επικρατεί σε εθνικό επίπεδο, αναφερόμαστε στις φωτιές , εμείς οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όσα λαμβάνουν χώρα επί του παρόντος.

Με δεδομένο ένα περιστατικό στον γειτονικό δήμο Ελληνικού/Αργυρούπολης, στο οποίο διερωτάται ο δήμαρχος τι είναι αυτό , αναφορικά με έναν φακό, ενδεχομένως μπορεί να είναι ενέργεια ασυνείδητων οι οποίοι καιροφυλακτούν, όμως μπορεί να είναι και ενέργεια επιτήδειων οι οποίοι επί δεκαετίες ''ξεκοκαλίζουν'' τα δημοτικά ταμεία. ( Ο νοών νοείτο )

Αναφερόμαστε σε ομάδες ατόμων τα οποία πρέπει να δικαιολογήσουν τον πακτωλό χρημάτων που έχουν λάβει από τους Ο.Τ.Α , καθώς επίσης, και τα πολλά χιλιάδες ευρώ που πιστώνονται για τις ανάγκες ''προστασίας'' πυρασφάλειας .

Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις, και όσοι αρκούνται μόνο στην μία όψη, προφανώς είτε είναι φανατικοί ημέτεροι , είτε επιπόλαια σκεπτόμενοι.


Το περιστατικό στον Δήμο Ελληνικού/Αργυρούπολης όπως το αναφέρει ο δήμαρχος.

Φακός πάνω σε χόρτα;;;;

Πριν από λίγο η περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ εντόπισε μεγεθυντικό φακό τοποθετημένο σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, 100 μέτρα από τα πεύκα στο βουνό μας.

Τι είναι αυτό βρε λεβέντες; καλέσαμε την ασφάλεια και ενημέρωσα όλους τους συναδέλφους Δημάρχους του ΣΠΑΥ να αυξήσουν τις αντίστοιχες περιπολίες τους.

Συνεχίζουμε τις περιπολίες στον Υμηττό μας και έχουμε ενεργοποιήσει κάμερες και τα 200 υδροβόλα μας ενώ είναι γεμάτες οι δεξαμενές νερό.


Φωτιά στην Αττική – Εκλεισε η Εθνική Οδός

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό από την Αθήνα έως το Κάστρο Βοιωτίας

Με απόφαση της τροχαίας λόγω των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου, η Νέα Οδός προχώρησε στις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα:

  • Ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία: Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη μέχρι τον Α/Κ Θήβας. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Καλυφτάκη.
  • Ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα: Ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα από τον Α/Κ Κάστρου μέχρι τον Α/Κ Καλυφτάκη. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Κάστρου.
  • Παράλληλα, με εντολή τροχαίας και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εκκένωσης των οικισμών  που πλήττονται από τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι ράμπες εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Βαρυμπόμπης και του Ανισόπεδου Κόμβου Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου),  θα παραμείνουν ανοιχτές μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα.
Η είσπραξη διοδίων τελών από τα μετωπικά διόδια Θήβας, καθώς και όλους τους πλευρικούς σταθμούς που βρίσκονται εντός του αποκλεισμένου τμήματος και στις δύο κατευθύνσεις, έχει ανασταλεί.

«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό Αργυρούπολη: Φακός πάνω σε χόρτα ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">