ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βλάχος: «Δημιουργήσαμε νέες μνήμες, κάναμε νέους φίλους του αθλήματος στην Ελλάδα»

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, δεν τα κατάφερε κόντρα στην Σερβία, από την οποία γνώρισε την ήττα με 13-10. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κατέλαβε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του παιχνιδιού και μεταξύ άλλων επεσήμανε πως η Εθνική απέκτησε πλέον νέους φίλους της υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος:

«Ποιος θα το φανταζόταν. Όσο πιο μακριά φτάναμε θα θέλαμε το κάτι παραπάνω. Φτάσαμε τελικό. Δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Βέβαια κόντρα στην Σερβία δεν μπορείς να έχεις εσύ τον έλεγχο. Κατά την διάρκεια του τελικού δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε να παίξουμε σε αυτόν. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που κερδίζει δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, που δώσανε ότι είχαν. Εκτός από το μετάλλιο, έχουμε δημιουργήσει μνήμες, έχουμε γράψει ιστορία και έχουμε κάνει νέους φίλους στην υδατοσφαίριση στην Ελλάδα. Είναι μεγάλες στιγμές αυτές που ζούμε. Αυτές θα μείνουν ανεπανάληπτες.

Η απονομή θα μείνει στην μνήμη μας. Είναι τιμή, υπερηφάνεια. Θέλω να απολαύσω τους παίκτες μου, τα παιδιά μου, να τα καμαρώσω. Η Εθνική ομάδα έχει μέλλον. Αυτή η Εθνική έχει δημιουργήσει προσδοκίες για το μέλλον. Θεωρώ πως θα έχουμε και νέες επιτυχίες.

Ο κόσμος που μας αγαπάει, θα έρθει να μας δώσει μια γρήγορη αγκαλιά στο αεροδρόμιο»!

Γιάννης Φουντούλης

«Δεν περίμενα να είναι τόσο απογοητευμένοι οι συμπαίκτες μου με το ασημένιο. Αυτό δείχνει πόσο νικητές είναι γεννημένοι. Προσπάθησα να τους πω ότι αυτό που κάναμε είναι τεράστιο, για αυτό μόνο χαμόγελα πρέπει να έχουμε. Τελειώνουμε με το αργυρό μετάλλιο που είναι πραγματικά σπουδαίο».

www.ertnews.gr



Το άρθρο Βλάχος: «Δημιουργήσαμε νέες μνήμες, κάναμε νέους φίλους του αθλήματος στην Ελλάδα» εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/vlachos-dimioyrgisame-nees-mnimes-kaname-neoys-filoys-toy-athlimatos-stin-ellada/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βλάχος: «Δημιουργήσαμε νέες μνήμες, κάναμε νέους φίλους του αθλήματος στην Ελλάδα» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">