ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ακούστε αποκλειστικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7: «Εμένα σκέφτεται» το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου με τη Nalyssa Green | Από 11.10.2021

Το Δεύτερο Πρόγραμμα συνεχίζει τη σειρά των αποκλειστικών μεταδόσεων νέων τραγουδιών στηρίζοντας έμπρακτα τη σύγχρονη, ποιοτική δισκογραφία.

Aπό τη Δευτέρα 11 ως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου ακούμε μόνο από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, την ερμηνεία του οποίου εμπιστεύθηκε στην τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Nalyssa Green.

Διαβάστε πώς εξιστορεί τη γέννηση αυτού του νέου τραγουδιού ο ίδιος ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος:

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γράψεις ένα τραγούδι. Ένας από αυτούς είναι για μένα ν’ αλλάζω το κούρδισμα της κιθάρας και να παίζω για ώρες. Τα κουρδίσματα ξέρω, μου χαρίζουν τραγούδια. Έτσι γράφτηκε το «Eμένα σκέφτεται». Μια καταπληκτική παλιά ακουστική κιθάρα κουρδισμένη περίεργα δυο τόνους κάτω, με πολύ χαλαρές χορδές δηλαδή. Όταν το τελείωσα πήρα τηλέφωνο τη Nalyssa Green από τον Πειραιά, που δεν την ήξερα, την Άνοιξη του ‘19 και της ζήτησα το να τραγουδήσει. Πήγαμε και ήρθαμε αρκετές φορές μέχρι για να τελειώσει. Η Nalyssa έχει αυτήν την γυναικεία ήρεμη βεβαιότητα. Ενώ ψάχναμε τον τρόπο, τις φωνές, μου έδινε την εντύπωση ότι ξέραμε ακριβώς τι θέλουμε.
Τελευταία παρατηρώ ότι πολλά τραγούδια μου είναι σα να μπαίνεις στο μυαλό του άλλου. Στο σκοτάδι, στα όνειρα… Γιατί; Δεν ξέρω. Το «Εμένα σκέφτεται» είναι σαν τα παλιά 45άρια, ένα τραγούδι που γεννήθηκε αυτόνομα, μόνο του και το ελευθερώνουμε δώρο στο ψηφιακό χάος. 

H περιπέτεια ενός νέου τραγουδιού είναι πάντα γοητευτική. Συντονιστείτε, λοιπόν, με το Δεύτερο να ακούσετε αποκλειστικά ένα ακόμα πολύ όμορφο τραγούδι που ξεκινά τη δική του ιστορία από το ραδιόφωνό μας.

Και μην χάσετε την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στις 19:00, live καλεσμένος του Σιδερή Πρίντεζη.

Οι αποκλειστικές μεταδόσεις στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 συνεχίζονται.

Συντονιστείτε!
___________________________

Info

Νέα αποκλειστικότητα στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Δευτέρα 11 – Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

“Εμένα σκέφτεται” το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου με τη Nalyssa Green

Στίχοι, Μουσική: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος

#defteroprogramma #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Live Streaming: www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: webradio.ert.gr/programma-deftero/ 



Το άρθρο Ακούστε αποκλειστικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7: «Εμένα σκέφτεται» το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου με τη Nalyssa Green | Από 11.10.2021 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ert.gr/radiofono/akoyste-apokleistika-apo-to-deytero-programma-103-7-emena-skeftetai-to-neo-tragoydi-toy-panagioti-kalantzopoyloy-me-ti-nalyssa-green-apo-11-10-2021/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ακούστε αποκλειστικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7: «Εμένα σκέφτεται» το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου με τη Nalyssa Green | Από 11.10.2021 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">