ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Καταιγιστικοί» οι Μπακς στο ντεμπούτο του Γιάννη, εύκολα οι Σανς

«Καταιγιστικοί» οι Μπακς στο ντεμπούτο του Γιάννη, εύκολα οι Σανς

Στο ντεμπούτο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη φετινή preseason του ΝΒΑ, οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς είχαν εύκολο έργο κόντρα στους Οκλαχόμα  Σίτι Θάντερ και επικράτησαν με 130-110.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια προετοιμασίας της βραδιάς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς πήραν το ντέρμπι κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ με 101-100, ενώ στον «πόντο» κρίθηκε και η νίκη των Σικάγο Μπουλς απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Εύκολο βράδυ είχαν οι φιναλίστ των περσινών τελικών του ΝΒΑ, Φοίνιξ Σανς κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον ηγέτη τους, Λεμπρόν Τζέιμς.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στην preseason του ΝΒΑ:

Μιλγουόκι Μπακς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 130-110

Σαρωτικοί ήταν οι πρωταθλητές ΝΒΑ χθες στο ντεμπούτο του ηγέτη τους, Γιάννη Αντετοκούνμπο, απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, καθώς επιβλήθηκαν με 130-110. Στο ματς με αξιώσεις αγωνίστηκαν και οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Ο «Greak Freak» αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά και σκόραρε 8 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και έδωσε 6 ασίστ. Ο αδερφός του, Θανάσης, είχε 4 πόντους, 5 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ενώ ο Καλαϊτζάκης τελείωσε τον αγώνα με 4 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Κορυφαίος για τα «Ελάφια» ήταν ο Τζόρνταν Νουόρα, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους και κατέβασε 8 ριμπάουντ. Στο πλευρό του στάθηκε ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος σκόραρε 14 πόντους.

Ορλάντο Μάτζικ – Σαν Αντόνιο Σπερς 100-101

Αν και οι Σπερς βρέθηκαν μπροστά με 18 πόντους στην τέταρτη περίοδο, οι Μάτζικ κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να διεκδικήσουν τη νίκη, ωστόσο αυτή δεν ήρθε ποτέ, λόγω ενός εύστοχου κρίσιμου σουτ τριών πόντων δια χειρός Κίτα Μπέιτς-Ντιοπ.

Κορυφαίος για τους νικητές χθες ήταν ο Ντεζούντε Μάρεϊ, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους και πήρε 5 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Λόνι Γουόκερ, ο οποίος πρόσθεσε 16 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, για τους Μάτζικ ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Τέρενς Ρος, ο οποίος «σταμάτησε» στους 20 πόντους. Από κοντά του βρέθηκε ο Μο Μπάμπα, ο οποίος έφτασε και στο double-double, μετρώντας 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Σικάγο Μπουλς 101-102

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, οι Μπουλς κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν τη νίκη κόντρα στους «Καβς» χάρη σε δύο ατομικές ενέργειες του Άϊο Ντοσούνμου στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος σκόραρε 23 πόντους, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Αλίζ Τζόνσον, ο οποίος έφτασε και στο double-double έχοντας 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Από την άλλη μεριά, για τους ηττημένους Καβαλίερς ξεχώρισε ο Λάουρι Μάρκανεν, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους. Με το double-double των 15 πόντων και των 10 ριμπάουντ έκλεισε τη βραδιά ο Έβαν Μόμπλεϊ.

Λος Άντζελες Λέικερς – Φοίνιξ Σανς 94-123

Εύκολο βράδυ είχαν οι φιναλίστ των περσινών τελικών του ΝΒΑ, οι Φοίνιξ Σανς κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον «Βασιλιά», Λεμπρόν Τζέιμς.

Για τους Σανς ξεχώρισε ο Κρις Πολ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 15 πόντους και 5 ασίστ. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Λάντρι Σάμετ, ο οποίος πρόσθεσε 13 πόντους.

Για τους «Λιμνανθρώπους» ξεχώρισε ο Άντονι Ντέιβις, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Καρμέλο Άντονι με τους 17 πόντους που πέτυχε.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

sports.ert.gr.



Το άρθρο «Καταιγιστικοί» οι Μπακς στο ντεμπούτο του Γιάννη, εύκολα οι Σανς εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/basket/nba/kataigistikoi-oi-mpaks-sto-ntempoyto-toy-gianni-eykola-oi-sans/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Καταιγιστικοί» οι Μπακς στο ντεμπούτο του Γιάννη, εύκολα οι Σανς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">