ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δολοφονία στην Τερψιθέα :''Γιωργάκη'' φαγώθηκαν και τα χρήματα από την δουλίτσα της πλατείας Καραϊσκάκη ;


Ο 60χρονος υπάλληλος βρήκε τραγικό θάνατο, στις 6 το πρωί, από τον 51χρονο γιο της συντρόφου του και ιδιοκτήτριας του χρωματοπωλείου , όταν πήγε να ανοίξει την οικογενειακή επιχείρηση όπου εργαζόταν.

Ύστερα από έντονο διαπληκτισμό μαζί του στην πόρτα του καταστήματος επί της οδού Βορείου Ηπείρου στην Τερψιθέα - Γλυφάδας τράβηξε ένα μαχαίρι και τον έπληξε απανωτές φορές στο σώμα μέχρι που το θύμα σωριάστηκε αιμόφυρτο.

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.


«Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».

Ο δράστης αφού σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».

Βίντεο από την δολοφονία


Η δολοφονία έγινε έναντι του επί σειρά ετών ''δικηγορικού'' γραφείου του δημάρχου Γλυφάδας, ενώ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος χρωμάτων είναι υποστηρίκτρια του εν λόγω, και συγκεκριμένα για την υποστήριξη στην εκλογή του έλαβε ένα σεβαστό ποσό για υλικά για την ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην πλατεία Καραισκάκη

Αν γνωρίζει κάτι περισσότερο ο δήμαρχος για όσα επικαλείται ο δράστης για το άτομο που δολοφόνησε, '' ότι  τους είχε καταστρέψει οικονομικά, και ότι είχε φάει όλα τα χρήματα της μητέρας του '', δεν το γνωρίζουμε.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο της Βούλας και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

ΥΓ: Σύμφωνα με την ''γαλάζια'' νεοελληνική θεώρηση των πραγμάτων, στην επιχειρηματολογία τους επικαλούνται, το εν λόγω κατάστημα - επιχείρηση ήταν το πιο κοντινό στην πλατεία που θα γινόταν το ''έργο'', όμως σε πλειάδα άλλων περιπτώσεων από την ίδια κουστωδία αιρετών δεν έχει ισχύσει το αντίστοιχο επί σειρά ετών. Είμαστε σαφείς ? 

- Ήταν πιο ''κοντινό'' σε απόσταση , ήταν  πιο ''κοντινό'' σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων , ήταν  πιο ''κοντινό'' στο γραφείο που διατηρούσε ο δήμαρχος , η ήταν το πιο ''κοντινό'' σύμφωνα του  δεδομένου νεοελληνικού συστήματος στην κάλυψη των ημετέρων και των υποστηρικτών τους ;

Επισήμανση: Άλλωστε και εμείς είμαστε οι πιο κοντινοί στο σημείο που συνέβη η δολοφονία , όμως το βίντεο της δολοφονίας, οι φερόμενοι ''συμπολίτες'' μας, το έστειλαν πεσκέσι σε ξενόφερτους πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Γλυφάδα, και σε άτομα τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την ΓΛΥΦΑΔΑ.  Είμαστε σαφείς ? 

- Άλλωστε και αυτοί που το έστειλαν, εκεί που το έστειλαν, δεν είναι ξενόφερτοι ? , η μήπως δεν καθίσταται αυταπόδεικτο ότι διαμορφώνουν την υποβάθμιση σε οτιδήποτε δικό μας - τοπικό - διότι είναι οπαδοί του '' το ξένο είναι πιο καλό ; ''.  

- To βίντεο το οποίο διέθεσαν , εκεί που το διέθεσαν, αν είχε αναρτηθεί αποκλειστικά από ένα τοπικό site της Γλυφάδας , δεν θα έκανε την ίδια επισκεψιμότητα , αναπαραγωγές, και προβολές ? Νεοελληνική κουλτούρα !!!




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δολοφονία στην Τερψιθέα :''Γιωργάκη'' φαγώθηκαν και τα χρήματα από την δουλίτσα της πλατείας Καραϊσκάκη ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">