ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χριστούγεννα στη φυλακή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο


Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση
 Παναγιωτόπουλου και συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο «φως» της δημοσιότητας. Ομολογουμένως εμείς στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB είχαμε γράψει ένα άρθρο το οποίο μέχρι στιγμής επαληθεύεται στο έπακρο.

Φαρισαίοι και υποκριτές όσοι στρέφονται κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ?

Ο παρουσιαστής θεωρούσε ότι θα έκανε απλά μια βόλτα από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης και έπειτα θα επέστρεφε στα σπίτια του , όμως ο  Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κάνει Χριστούγεννα στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης  αναμένοντας να καταθέσει ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα.

Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, με τους δικηγόρους των θυμάτων να αποκαλύπτουν πως τουλάχιστον επτά ακόμη γυναίκες – πέρα από τις δύο καταγγέλλουσες –  απεικονίζονται στα ιδιωτικά βίντεο που ανέβαζε στο προφίλ του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες γνώριζαν ότι οι ερωτικές τους πράξεις με το μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» καταγράφονταν, δεν γνώριζαν όμως αν έχουν αναρτηθεί σε κάποια σελίδα προρνογραφικού περιεχομένου. Σύμφωνα πάντως με τον δικηγόρο της μιας καταγγέλλουσας, Απόστολο Λύτρα, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ομολογήσει ότι διατηρούσε δικό του κανάλι στο οποίο ανέβαζε τα βίντεο. Ειδικότερα όπως διαπιστώθηκε στην κατ' οίκον έρευνα η οποία διενεργήθηκε διατηρούσε δυο κανάλια πορνογραφικού περιεχομένου.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται «κλειδί» για την εξέλιξη της υπόθεσης αφού, ο παρουσιαστής σύναπτε σχέσεις με κύριο σκοπό να ανεβάσει τέτοιου είδους πορνογραγικό υλικό στο κανάλι του.

Επίσης, ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του ότι «άλλοι ανήρτησαν τα βίντεο στα διεθνή sites στο εξωτερικό και τα πήραν από το δικό του, προσωπικό κανάλι», δεν φαίνεται να ευσταθεί, μιας και οι αναρτήσεις φαίνεται να έχουν γίνει με κωδικό όνομα που περιλαμβάνει την ηλικία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γεγονός που εκτιμάται πως κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι.

Το χειρότερο βεβαίως για τις κοπέλες που φέρονται να έπεσαν θύματα του  Παναγιωτόπουλου, είναι το γεγονός ότι τα βίντεο έχουν αποθηκευτεί από χρήστες και έχουν αναδημοσιεύτει ακόμα και σε κανάλια του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατη η πλήρης απόσυρσή τους.

Τέλος, ο νομοθέτης, όπως έχουμε αναφέρει σε άρθρο που έχει προηγηθεί, οφείλει με την παρούσα πραγματικότητα στη χώρα μας να διαμορφώσει ένα σαφές πλαίσιο το οποίο να διαχωρίζει απόλυτα κάποιον ο οποίος κάνει σάτιρα - διακωμώδηση , από κάποιον ο οποίος έχει δόλο στις πράξεις του. 

Δεν μπορεί κάποιος ο οποίος έχει κάνει μια φωτοσόπια για πλάκα να τυγχάνει της μεταχείρισης του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο οποίος είχε προμελετήσει τις ενέργειές του, είχε ανοίξει δυο κανάλια, και προωθούσε πορνογραφικό υλικό.

# Ασφαλώς η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στη χώρα μας έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της ώστε να λάβει πλήρη σάρκα και οστά, και οι λόγοι είναι σαφείς. Οικογενειοκρατία. Ο Πολιτευτής, ο Δήμαρχος, ο Περιφερειάρχης, με αδερφό Δικαστή, πεθερό ανώτατο Δικαστή, ξάδερφο Εισαγγελέα , γαμπρό Αστυνομικό Διευθυντή, κουμπάρο τέως Πρωθυπουργό, και συνολικά μετέχοντες και υποστηρικτές του ιδίου αστικού κόμματος το οποίο ασκεί την διακυβέρνηση !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χριστούγεννα στη φυλακή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">