ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φαρισαίοι και υποκριτές όσοι στρέφονται κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ?


Άτομα τα οποία καταστρέφουν τη ζωή σε νέους ανθρώπους, είτε τους οδηγούν στην αυτοκτονία, στην θλίψη , κ.α., έπρεπε να τυγχάνουν κακουργηματικού χαρακτήρα ποινές, καθώς επίσης, να φυλακίζονται ώστε να προκύπτει παραδειγματισμός των υπολοίπων.

Δυστυχώς ο νομοθέτης της χώρας μας , τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας , αν και βρισκόμαστε σε μια χώρα που διαθέτει πληθώρα νόμων σε αντιδιαστολή με χώρες πολύ μεγαλύτερες πληθυσμιακά , έχει άλλου είδους προτεραιότητες , αντί της διαφύλαξης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ποιότητας ζωής των πολιτών της χώρας μας.

Ο προκλητικός θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

« Βρήκαν ευκαιρία οι “Φαρισαίοι” της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι “Φαρισαίοι” χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. 

Κι όσοι βρήκαν ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς», τόνισε ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι». 

Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα πορνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι του». 

Φαρισαίοι και υποκριτές ?

Καταφανώς εμείς δεν γνωρίζαμε ότι ο Παναγιωτόπουλος διατηρεί κανάλι πορνογραφικού περιεχομένου , ούτε είχαμε δει το περιεχόμενο του καναλιού του , οπότε σαφώς δεν είμαστε «φαρισαίοι». ( Το αντίστοιχο ισχύει και με τους δικαστές που θα τον δικάσουν προσεχώς. )

Η απόλυτη αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν παρακολουθούσαμε το ''ράδιο αρβύλα'' τα τελευταία χρόνια , είχαμε όμως εικόνα της εν λόγω εκπομπής όταν πρωτοπαρουσιάστηκε τηλεοπτικά.

Ειδικότερα , την μια και μοναδική φορά που εμείς επικοινωνήσαμε με τους συντελεστές  της εκπομπής ήταν πριν πολλά χρόνια ώστε να τους υποδείξουμε ότι δεν καινοτομούν διότι έτεροι είχαν προηγηθεί στον χώρο κάνοντας όσα έκαναν ετεροχρονισμένα οι ίδιοι. 

1 ) - Ονόματα δεν αναφέρουμε, όμως αρκετοί/ες γνωρίζουν ποια χρονολογία γινόταν η ζεύξη σχεδόν καθημερινά μεταξύ των πρωτεργατών των FM στο Ν. Αττικής, και ειδικότερα στα Νότια προάστια, οι οποίοι από κοινού είτε σχολίαζαν, είτε ακόμα σατίριζαν πολλά και διάφορα. 1980 - 1987. ( Άλλοτε στην ραδιοφωνική παρέα συμμετείχαν επτά, άλλοτε έξι, άλλοτε πέντε, κ.τ.λ., και παράλληλα συμμετείχαν τηλεφωνικά και ορισμένοι ακροατές/ιες.) 

2 ) - Λέμε τώρα, μήπως θεωρούν κάποιοι ότι το ''ράδιο αρβύλα'' είναι κάτι πρότυπο - πρωτότυπο το οποίο έγινε για πρώτη φορά στα ερτζιανά την εποχή των ιδιωτικών καναλιών ;

3 ) - Είναι σαφές ότι η κλίκα ιδιοκτητών ραδιοτηλεοράσεων του Ν.Αττικής μεθόδευσε το κλείσιμο πολλών πρωτεργατών του χώρου, όπως το κλείσιμο και του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ενώ στη συνέχεια παρείχε άπλετο χώρο σε Θεσσαλονικείς, Πατρινούς, Κρητικούς, κ.α. !!! ( Εξαφάνισαν τους ντόπιους ώστε να προβάλλουν από τα media του Ν.Αττικής τους ''ξενόφερτους'' !!! Το αντίστοιχο ισχύει σε έναν βαθμό και στα media της περιφέρειας.)


Η εφημερίδα «ΒΕΡΟΙΑ» έγραφε στις 22 Μαρτίου του 2017 για τη μπλούζα του Στάθη Παναγιωτόπουλου:

«Πριν λίγες μέρες έγινε στη Βέροια ένα ασυνήθιστο περιστατικό. Συγκεκριμένα παρουσιαστής σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή ήταν σε νυχτερινό, κεντρικό, κλαμπ της Βέροιας, μαζί με συμπαρουσιαστή του στην ίδια εκπομπή, και παρουσίαζαν μουσικό πρόγραμμα.

Ένας από τους θαμώνες της βραδιάς αυτής, επώνυμος γιατρός της Βέροιας, παρατήρησε ότι στο μπλουζάκι του παρουσιαστή υπήρχε ένα μήνυμα το οποίο θεωρείται ανατριχιαστικό. «I like children, they are tasty» έλεγε το μήνυμα και αυτά είναι λόγια του διαβόητου κανίβαλου Albert Fish, και σε μετάφραση σημαίνει «Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα».

Ο Βεροιώτης γιατρός λοιπόν, που γνώριζε πολύ καλά και το μήνυμα αυτό και τον άνθρωπο που το είπε, ζήτησε δημόσια από τον παρουσιαστή να βγάλει την μπλούζα αυτή και να φορέσει κάτι άλλο, γιατί το μήνυμα είναι τρομακτικό και απεχθές για την κοινωνία. Δυστυχώς όμως ο παρουσιαστής δεν ανταποκρίθηκε στην έκκληση του πολίτη και για τον λόγο αυτό κλήθηκε η αστυνομία, χωρίς τελικά να γίνει τίποτα.

Υ.Γ.: Ο Albert Fish (19η Μάη 1870 – 16η Ιανουαρίου 1936) ήταν ένας Αμερικανός μανιακός δολοφόνος. Ήταν επίσης γνωστός ως ο γκρι άνθρωπος, ο Λυκάνθρωπος του Wysteria, μανιακός, βιαστής παιδιών και κανίβαλος. Μάλιστα καυχήθηκε ότι έχει αποπλανήσει, είχε σκοτώσει και έφαγε περίπου 100 παιδιά σε ένα χρόνο».

Ποιος ''νορμάλ'' άνθρωπος διαπομπεύει τις συντρόφους του με revenge porno ;

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έκανε φυσιολογικές σχέσεις στο πλαίσιο των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ ανθρώπων. Χρησιμοποιούσε νεαρές γυναίκες λόγω της ''επωνυμίας'' του, καθώς και του γεγονότος της οικειότητας την οποία είχε αποκτήσει δια μέσω της τηλεοπτικής του εμφανίσεως, ώστε να καλύψει τις σεξουαλικές του διαστροφές οι οποίες του είχαν γεννηθεί ως φανατικός χρήστης πορνογραφικών καναλιών και σελίδων.

Άλλωστε, όπως κατήγγειλαν τα θύματά του, τους ζητούσε επίμονα να κάνουν όσα υφίστανται στα πορνογραφικού χαρακτήρα κανάλια - και ιστοσελίδες, το οποίο σημαίνει ότι χρησιμοποιούσε τις φερόμενες σχέσεις του, οι οποίες προκύπτανε λόγω της οικειότητας την οποία είχε αποκτήσει μετέχοντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ώστε να καταγράψει υλικό το οποίο εν συνεχεία θα αναρτηθεί δημόσια, άρα όλα ήταν προσχεδιασμένα.

Τέλος, ο νομοθέτης σε τέτοιου είδους περιπτώσεις οφείλει να διαμορφώσει ένα νομικό πλαίσιο το οποίο θα καταδικάζει με κακουργηματικού χαρακτήρα ποινές τους δράστες διότι προκύπτει δόλος και προσχεδιασμός στην τέλεση των ενεργειών τους.

- Σας γνωστοποιούμε ότι ο νομοθέτης της χώρας μας έχει στο ίδιο ακριβός πλαίσιο κάποιον ο οποίος κάνει σάτιρα - πλάκα , με κάποιον ο οποίος τουλάχιστον για εμάς, προβαίνει σε κακουργηματική ενέργεια !!!

ΥΓ: Αναφορικά με την νεαρά, η οποία αν και ήταν πλήρως ενημερωμένη για όσα είχε διαπράξει ο εν λόγω κατά άλλων γυναικών δέχτηκε να τελέσει μαζί του πολιτικό γάμο, ουδέν σχόλιο. Αναλογιστείτε όσες είστε θηλυκού γένους ποιες είναι οι καταβολές καθώς και οι αξίες σας στην κοινωνία του παρόντος στην οποία μετέπειτα θα φέρετε στον κόσμο τις επόμενες γενιές.

* Στη βάση της ''σάτιρας'' , της πλάκας , της διακωμώδησης , κ.α., έχουμε πει και έχουμε κάνει πολλά και διάφορα και εμείς , όπως και πολλοί από εσάς , όμως δεν έχουμε κάποια σχέση με τις πρακτικές Στάθη Παναγιωτόπουλου οι οποίες τραυματίζουν τις ανθρώπινες ψυχές και δημιουργούν τεράστια προβλήματα. 


 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φαρισαίοι και υποκριτές όσοι στρέφονται κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">