ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Ο εμβολιασμός για πανδημία θανατηφόρας λοίμωξης είναι υποχρέωση δεν είναι δικαίωμα»


Το 2022 ας είναι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Ας ελπίσουμε ότι «η καταιγίδα » της πανδημίας θα κοπάσει. Ωστόσο  για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα όποια προβλήματα, σημασία έχει να είμαστε ζωντανοί. Ο εμβολιασμός είναι υποχρέωση, μας λέει ο καθηγητής ψυχιατρικής - συγγραφέας Γιάννης Ζέρβας, ο οποίος κάνει ποδαρικό για τη νέα χρονιά στο ertnews.gr

Και όπως λέει χαρακτηριστικά: «Οι ευχές για υγεία που θα δώσουμε ο ένας στον άλλον αυτές τις μέρες, εύχομαι να μπορούν να έχουν αντίκρυσμα  Και χρειάζεται να βάλουμε όλοι πλάτη (και μπράτσο…) γι’ αυτό».

Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου ιατρικού συλλόγου προτείνει υποχρεωτικό εμβολιασμό. Κάποιοι ενοχλούνται. Όμως ο εμβολιασμός για πανδημία θανατηφόρας λοίμωξης είναι υποχρέωση, δεν είναι δικαίωμα. Η συνωμοσιολογία μπορεί να έχει κάποιο νόημα ως προς την προέλευση του ιού αλλά όχι στο θέμα της αντιμετώπισης.

O καθηγητής ψυχιατρικής- συγγραφέας, Γιάννης Ζέρβας

Το δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή πάει μαζί με την υποχρέωση στην συλλογική ευθύνη. Είναι υποχρέωση να ελέγχεις το αυτοκίνητό σου για να μην σκοτώσεις κόσμο, άθελά σου. Είναι υποχρέωση αν έχεις μολυσματικό νόσημα να μην το μεταδώσεις σε άλλους. Είναι υποχρέωση να μην μολύνεις το νερό μιας περιοχής για να κάνεις τη δουλειά σου. Είναι υποχρέωση να τηρείς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στο κατάστημά σου. Είναι υποχρέωση του χειρουργού η αποστείρωση. Είναι υποχρέωση να να μην ανάβεις φωτιά σε μέρες με άνεμο. Τέτοια πράγματα δεν αποτελούν ελεύθερη επιλογή ούτε δικαίωμα. Δεν έχεις δικαίωμα να βάζεις σε κίνδυνο τους άλλους, εφόσον ζεις με άλλους. 

Ότι και να λέει η ιδιωτική σου λογική, όταν οι παγκόσμιες αρχές δημόσιας υγείας συνιστούν ( γιατί δεν μπορούν να επιβάλλουν, δεν αποτελούν εξουσία, ότι κι αν νομίζει ο καθένας) εμβολιασμό, αυτό είναι, καταρχήν σε ηθικό επίπεδο, υποχρέωση. Γιατί αφορά την ασφάλεια των άλλων, όχι μόνο την ατομική σου. 

Μόνο οι ειδικοί γιατροί έχουν δικαίωμα να εξαιρέσουν κάποιον από αυτή την υποχρέωση, για λόγους υγείας. Κλείνουμε δύο χρόνια ανεξέλεγκτου θανάτου, αρρώστιας, συλλογικής ανελευθερίας, οικονομικής δυσπραγίας, ψυχικών επιπτώσεων με τον φόβο και την παράνοια να εκλογικεύονται ως ελεύθερο δικαίωμα. Ε, δεν είναι! 

Οι ευχές για υγεία που θα δώσουμε ο ένας στον άλλον αυτές τις μέρες, εύχομαι να μπορούν να έχουν αντίκρυσμα. Και χρειάζεται να βάλουμε όλοι πλάτη (και μπράτσο…) γι’ αυτό.

www.ertnews.gr

from ΕΛΛΑΔΑ – ertnews.gr https://ift.tt/3JIAuKS

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Όσα αναφέρει ο  Γιάννης Ζέρβας, προτίστως, να τα θέσει σε όσους ''έσπειραν'' το covid 19 την τελευταία διετία.

Η ''σπορά'' - διασπορά του κοροναϊού που δεσπόζει σε παγκόσμια κλίμακα ως κάτι νέο, ενώ οι κορωναιοί έχουν βίο κατά πολύ μεγαλύτερο του ανθρωπίνου είδους, και ειδικότερα πολλά εκατομμύρια έτη,  έχει και συλλογική ευθύνη, καθώς και όσων επιβάλουν την υποχρεωτικότητα.

Δεν είναι στο σύνολό τους συνωμοσιολόγοι όσοι/ες δεν δέχτηκαν τον εμβολιασμό , ούτε είναι θύματα παραπληροφόρησης. Έχουμε μια απτή πραγματικότητα. Ένα ζήτημα καθαρά Ιατρικής φύσεως έχει καταστεί ζήτημα Πολιτικής.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι κορωναϊοί υφίστανται επί εκατομμύρια χρόνια, άρα σύμφωνα με αυτήν την πραγματικότητα γιατί δεν υπήρχαν επί δεκαετίες εμβολιασμών για την γρίπη παράλληλα και εμβολιασμοί για τους κορωναϊούς ; Δεν υπήρχαν , η μήπως δεν υφίστατο η διαδοσή τους ;

Κάποιοι ''μηχανισμοί'' λειτουργόντας κάτω από άγνωστα αίτια ''έσπειραν'' την τελευταία διετία τον όρο κορωναϊός , η πανδημία του ιού - covid 19, όμως σύμφωνα με δεδομένα τα οποία έχουμε οι ιοί , πανδημίες, και χιλιάδες θάνατοι υπήρχαν σε όλο το φάσμα της υπάρξως του ανθρωπίνου πολιτισμού.

Γεννάται το ερώτημα ''είναι υποχρεώση όλων να δεχθούν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών όταν αγνοούν τα κίνητρα όσων ''έσπειραν'' το covid 19'' ;

Ερωτάται ο κ. Ζέρβας αν κάτι αντίστοιχο μεθοδεύεται σε ετήσια βάση συνολικά θα έχουμε την υποχρέωση να δεχόμαστε τις προσταγές ενός παγκόσμιου μηχανισμού ο οποίος θα επιβάλει μέτρα και μαζικούς εμβολιασμούς ώστε να διευρύνει τα δισεκατομμύρια των εσόδων του ; Αξιώνουμε μια σαφή απάντηση και σε εμάς.

Μιας που αναφέρατε ως παράδειγμα το αυτοκίνητο έχουμε και εμείς συγκεκριμένο συμβάν.  Άντρας με Tesla αντί να δώσει 20 χιλ. για νέα μπαταρία, το τίναξε με 30 κιλά δυναμίτη. 

- Αυτός ο άνθρωπος είχε πειστεί από την προπαγάνδα που γίνεται για τα εν λόγω ηλεκτρικά οχήματα και διέθεσε 100 χιλιάρικα για ένα αυτοκίνητο. Μετά από λίγα χρόνια διαπίστωσε ότι η μπαταρία του οχήματος είχε χαλάσει , η εγγύηση δεν κάλυπτε καινούργια μπαταρία, άρα αντί να διαθέσει 20 χιλιάρικα για νέα μπαταρία διέθεσε κατά πολύ λιγότερα για δυναμίτη τινάζοντας στον αέρα το οχημά του ώστε να στείλει ένα σαφές μήνυμα, τόσο στον κατασκευαστή των οχημάτων , όσο και σε όλους εμάς. 

- Κάτι δηλώνει η πράξη του, αντιστοίχως σε απτή συνάρτηση με τα πειραματικά εμβόλια, τους εμβολιασμούς, τις παρενέργειες , τους αντιεμβολιαστές, την προπαγάνδα, και τις πολιτικές που εφαρμόζονται. 

- Σύμφωνα με έρευνα στη Νότια Αφρική όσοι νόσησαν από την μετάλλαξη Όμικρον, '' η οποία είναι ηπιότερη '' , είτε είναι εμβολιασμένοι , είτε ανεμβολίαστοι, δεν κινδυνεύουν από την Δέλτα , '' η οποία έχει σκοτώσει μεγάλο αριθμό ανθρώπων '',  αναφέρει ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του LSE Ηλίας Μόσιαλος. Γνωρίζεται τι σημαίνει αυτό σε σχέση με τα εμβόλια και την υποχρεωτικότητα ?

- Αναφορικά με τους γιατρούς οι οποίοι, είτε συνιστούν τα εμβόλια, είτε το αντίστροφο, γιατί δεν το παρέχουν εγγράφως ; 
- Γιατί έπειτα από δυο χρόνια υπάρξεως των εμβολίων δεν υπάρχει φύλλο οδηγιών και παρενεργειών ; 
- Γιατί δεν ισχύει ότι ισχύει και για τον ιό της γρίπης παρέχοντας την δυνατότητα στους ιατρούς να συνταγογραφούν τα εμβόλια και κατέστη ζήτημα πολιτικής και πολιτικών ; 
- Από την γρίπη δεν πεθαίνουν ετησίως χιλιάδες άνθρωποι σε παγκόσμια κλίμακα ; 
- Δεδομένου ότι και από την γρίπη πεθαίνουν ετησίως παγκόσμια χιλιάδες άνθρωποι γιατί δεν υπήρξε ανάλογη πολιτική σε παγκόσμια κλίμακα υποχρέωσης - η υποχρεωτικών εμβολιασμών ; 
- Μήπως ο ιός της γρίπης δεν διαδίδεται όπως ο κορωναϊός ;
- Μήπως θα ήταν ορθότερο αντί για τα ''ληγμένα'' εμβόλια, τα οποία δεν καλύπτουν τις μεταλλάξεις του ιού, οι φαρμακοβιομήχανοι να επένδυαν περισσότερα από τα δις των κερδών τους ώστε να κατασκευάσουν νέα εμβόλια τα οποία να στοχεύουν τις μεταλλάξεις ;

Δείτε αυτό το βίντεο με τα τσίπ και την επιδότηση από την Νέα Δημοκρατία τσιπαρίσματος στις ευπαθείς ομάδες !  


 
Αν είναι δυνατόν. Δολοφονούν τα αδέσποτα ζώα , και το αντίστοιχο επιδιώκουν τώρα και με τους ανθρώπους ? 

Αναφορικά με τον ''Μασκαρά'', και την μετάλλαξη των ανθρώπων σε πεταλούδες, επεμβαίνοντας στο συνθετικό RNA και DNA, ουδέν σχόλιο. Όσοι και όσες είστε επιρρεπείς στην προπαγάνδα του ''συστήματος'', αν δεν σας χρειάζονται, μέχρι και βατράχους θα σας κάνουν στο μέλλοντα χρόνο ! 

Σύσταση: Για όσους/ες από εσάς δεν έχετε δει την τελευταία ταινία του 007 - Τζέιμς Μπόντ ''No Time To Die'' να την δείτε απαραίτητα ώστε να σχηματίσετε άποψη αναφορικά με διεστραμένους εγκεφάλους , σκοπιμότητες , διαπλοκές , και τους ιούς ως εμπορικό προϊόν πλουτισμού και φασισμού κατά της ανθρωπότητας. 

- Βέβαια σε αυτές τις ταινίες το ''σύστημα'' πάντα παρουσιάζεται ως ο ''καλός σωτήρας'', όμως στην πραγματικότητα η διαπλοκή φτάνει μέχρι το μεδούλι της εξουσίας. Πάντως σε ένα μήνυμα που περνά συμφωνούμε απόλυτα με αυτή την ταινία. Δεν υπάρχει αντίδοτο για τον ιό, όπως δεν υπάρχει αντίδοτο για όσους/ες έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου με καθημερινή προπαγάνδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Ο εμβολιασμός για πανδημία θανατηφόρας λοίμωξης είναι υποχρέωση δεν είναι δικαίωμα» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">