ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βούλα : Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και πυροβολισμοί έξω από φούρνο ( VIDEO)


Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλονται οι πυροβολισμοί οι οποίοι έπεσαν σε φούρνο στην Βούλα. Βέβαια οι ''ενημερωτές'' δεν μας έχουν παρέχει τα αίτια του ξεκαθαρίσματος !

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας, εκ των οποίων ο ένας χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Υπενθυμίζεται πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από φούρνο, στην οδό Προόδου και Ερμού, μετά από συμπλοκή αλλοδαπών που βρίσκονταν στο σημείο. Οι πυροβολισμοί έπεσαν τη στιγμή που μέσα στο φούρνο βρίσκονταν και τρία παιδιά, 12, 13 και 14 χρόνων. Οι δράστες φέρεται να είπαν στα παιδιά «εσάς δεν θα σας πειράξουμε», ενώ γύρω τους έπεφταν πυροβολισμοί.

Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε δύο ομάδες αλλοδαπών, δύο θαμώνων του καφέ του φούρνου και τεσσάρων άλλων που έφθασαν στο σημείο με δύο αυτοκίνητα, ένα μαύρο τζιπ με βουλγάρικες πινακίδες και ένα ακόμη αμάξι.

Οι τέσσερις κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα πλησίασαν τους δύο που έπιναν τον καφέ τους και συνεπλάκησαν. Ο ένας εκ των δύο που βρίσκονταν στο καφέ του φούρνου χτύπησε με μια καρέκλα τα μέλη της ομάδας που κατέβηκαν από το αυτοκίνητο ενώ αμέσως μετά έβγαλε όπλο και έπεσαν αρκετοί πυροβολισμοί. 

Ο ένας εκ των τραυματιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ένα μαύρο τζιπ και ένας δεύτερος με ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των τραυματιών, αλβανικής καταγωγής, στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε καταδίωξη, είχε πυροβολήσει κατά αστυνομικών και ήταν έξω με υποχρέωση να δίνει το παρόν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.Οι δύο από τους τέσσερις που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο φέρεται να διέφυγαν με ταξί. 

Τα αίτια του επεισοδίου δεν έχουν διευκρινιστεί, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

 

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Έτσι ενισχύεται η κοινωνική συνοχή και η ασφάλεια της Ελληνικής κοινωνίας ! Όταν υπάρχουν , πλήν από το ξεκαθάρισμα λογαριασμών των γνωστών νονών της νύχτας, και το ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους αλλοδαπούς, οι οποίοι έπειτα από τις πολιτικές των γνωστών και μη εξαιρετέων αστικών κομμάτων εξουσίας ήρθαν στη χώρα μας ώστε να την ενισχύσουν !

Και να φανταστείς αναγνώστη/ια ότι φερόμενοι αριστεροί της τοπικής κοινωνίας εξαίρεσαν τους αυτόχθονες από τις εκλογές ώστε να συμμετάσχουν αλλοδαποί ! Προφανώς γιατί είχαν μεγάλη προσφορά στον τόπο από τα γενοφάσκια τους !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βούλα : Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και πυροβολισμοί έξω από φούρνο ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">