ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δώρος Δημοσθένους τραγουδά Καλδάρα-Λοΐζο στον ΙΑΝΟ


Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και ο ερμηνευτής και μουσικοσυνθέτης Δώρος Δημοσθένους παρουσιάζουν το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:30, την μουσική παράσταση με τίτλο «Τα δίδυμα στον αστερισμό τους», η οποία είναι αφιερωμένη στο δίδυμο Απόστολος ΚαλδάραςΜάνος Λοΐζος.

Ένα πρόγραμμα όλο εκπλήξεις στο οποίο θα ακουστούν οι επιτυχίες των δύο μεγάλων δημιουργών από τον Δώρο Δημοσθένους και τους μουσικούς του. 

Ο Δώρος Δημοσθένους επιστρέφει πίσω στον ΙΑΝΟ. Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου, σπούδασε θεωρητικά και είναι διπλωματούχος του Εθνικού Ωδείου Αθηνών στη Μονωδία. Απέσπασε το Πρώτο Βραβείο Βύρωνα Κολάση και Αριστείο Εξαιρετικής Επίδοσης. Ξεκίνησε ως σολίστ στο φωνητικό σύνολο «Διάσταση» (Λεμεσός Κύπρου). Έχει συνεργαστεί και ερμηνεύσει με κάποια από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Συμμετέχουν οι:
Νεοκλής Νεοφυτίδης, πιάνο
Κώστας Παπακωστόπουλος, κιθάρα
Μάριος Παπούλιας, βιολί, μπουζούκι

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24. Είσοδος: 15€ (περιλαμβάνει ένα ποτήρι μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί). Link προκράτησης Σάβ. 9/4: https://bit.ly/3unU2x6Link εκδήλωσης Σάβ. 9/4: https://bit.ly/3wDERmb.

  • Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα
  • Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.
  • Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 3 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δώρος Δημοσθένους τραγουδά Καλδάρα-Λοΐζο στον ΙΑΝΟ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">