ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δίκη Λιγνάδη: Ο εισαγγελέας πρότεινε ενοχή για τρεις βιασμούς


Να κηρυχθεί ένοχος για τις τρεις πράξεις βιασμού κατά συρροή σε βάρος τριών ανήλικων αγοριών, ζήτησε σήμερα για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, που δικάζει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο εισαγγελέας αναφέρθηκε εκτενώς στο περιεχόμενο των τεσσάρων καταγγελιών σε βάρος του σκηνοθέτη και επισήμανε ότι οι καθυστερημένες καταγγελίες που έγιναν στις αρχές είναι δικαιολογημένες, δεδομένης της βαναυσότητας των συγκεκριμένων πράξεων αλλά και από το γεγονός ότι οι τρεις από τους τέσσερις καταγγέλοντες ήταν ανήλικοι. 

Στην αγόρευσή του, ο εισαγγελέας ανέφερε, πως ο Δ. Λιγνάδης γνώριζε ότι τα θύματά του και πίστευε ότι δεν θα μιλούσαν λόγω της ανήλικοτητάς τους «Τελέστηκαν ακραίες πράξεις σεξουαλικής βίας, έχτιζε πρώτα σχέση εμπιστοσύνης με τα θύματά του και τους δημιουργούσε την πεποίθηση ότι θα τα βοηθούσε να αναδειχθούν επαγγελματικά σε όποιο χώρο επιθυμούσαν. Η μεθοδολογία που ανέπτυξε επιβεβαιώθηκε από μαρτυρική κατάθεση που μιλούσε για προσπάθεια του Δ. Λιγνάδη επιβολής της εξουσίας του» είπε ο εισαγγελέας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δίκη Λιγνάδη: Ο εισαγγελέας πρότεινε ενοχή για τρεις βιασμούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">