ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δ. Γαλεντέρης για υπόθεση Πάτρας: «Υπάρχουν νέα ευρήματα από εξετάσεις που έγιναν» (video)


Για γενικά ευρήματα που εμφανίζονται σε πάρα πολλές περιπτώσεις και όχι μόνο στην ασφυξία, μίλησε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις έξι» εν μέσω εξελίξεων στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. «Οπότε χωράει μια αμφισβήτηση για ποιο λόγο να δεχτούμε την ερμηνεία του ενός ιατροδικαστή και όχι του δεύτερου» πρόσθεσε.

«Αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν νέα στοιχεία, νέα ευρήματα από εξετάσεις που έγιναν εκ νέου, και αυτά είναι που βοήθησαν ουσιαστικά να “κλειδώσουν” οι διαγνώσεις. Θέλω να δω τις λεπτομέρειες του πορίσματος για να δω κατά πόσο έχουν έρθει στην επιφάνεια καινούργια ευρήματα και δεν είναι στηριγμένοι αποκλειστικά στα παλαιότερα», είπε ο κ. Γαλεντέρης.

«Αν στηρίζεται τα πορίσματά τους αποκλειστικά στα πρώτα ευρήματα, εκεί νομίζω ότι η υπεράσπιση θα έχει αρκετά πατήματα να τα χρησιμοποιήσει για να μπορέσει να αμφισβητήσει την εγκυρότητά τους» υπογράμμισε ακόμη ο ίδιος.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/HKd4IDc
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δ. Γαλεντέρης για υπόθεση Πάτρας: «Υπάρχουν νέα ευρήματα από εξετάσεις που έγιναν» (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">