ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Συνάντηση στελεχών ΝΔ – ΟΝΝΕΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, στα πλαίσια της επίσκεψής του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.

Όπως έγινε γνωστό, η συζήτηση αφορούσε τα ζητήματα που απασχολούν τον Ελληνισμό της Διασποράς, την ανάπτυξη της ψηφιακής διακυβέρνησης για τις προξενικές υπηρεσίες αλλά και το υφιστάμενο νομοσχέδιο για την διευκόλυνση της ψήφου των πολιτών που κατοικούν στο εξωτερικό.

Έτσι, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ από την Γερμανία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Γαλλία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο αλλά και τις ΗΠΑ, δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν στους Έλληνες της Διασποράς το κυβερνητικό έργο, δίνοντας μήνυμα ενότητας.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο αν. Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ και βουλευτής Σερρών, Τάσος Χατζηβασιλείου, ενώ τον συντονισμό της συζήτησης διεξήγαγε ο Γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς, Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/Lg8MpXz
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Συνάντηση στελεχών ΝΔ – ΟΝΝΕΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">