ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ο πατέρας του υπουργού χαιρετά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής


Η φωτογραφία με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Πλεύρη κυκλοφορεί ήδη στα social media και τον δείχνει να χαιρετά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Στην ίδια αίθουσα είχε δηλώσει προ μηνών «είμαι φασίστας» .

Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο δικηγόρος του Γιάννη Λαγού και πατέρας του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, είναι ένας από τους ανθρώπους που χαιρέτισαν ναζιστικά τον Ηλία Κασιδιάρη στη δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 

Η φωτογραφία με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Πλεύρη κυκλοφορεί ήδη στα social media και τον δείχνει να χαιρετά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Αλλωστε, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει πολλάκις δηλώσει ότι «εγώ είμαι φασίστας» και έχει ζητήσει την αποφυλάκιση του Γιάννη Λαγού. «Εγώ είμαι ναζιστής και φασιστής, δικάζομαι εγώ για τα φρονήματά μου; 

Οι ιδέες και τα φρονήματα δεν δικάζονται, σύμφωνα με ΕΣΔΑ και Σύνταγμα», είχε αναφέρει ο δικηγόρος στις 6 Ιουλίου, επαναλαμβάνοντας ότι ο πελάτης (σ.σ: Γιάννης Λαγός) δήλωσε πολιτικός κρατούμενος». 

Πάντως, οι εικόνες ντροπής με αρκετούς να χαιρετούν ναζιστικά τον Ηλία Κασιδιάρη έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου για μία ακόμη φορά...

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Είναι ξεκάθαρο ότι ακόμα και σήμερα οι φασίστες και οι ναζιστές δεσπόζουν στην χώρα μας. Και έχεις στον αντίποδα τον Μανωλάκη, ο οποίος περιμένει να βιώσει ένα καλύτερο μέλλον, παρακολουθώντας τα παραρτήματα της ακροδεξιάς, καθώς επίσης, σχολιάζοντας στις σελίδες των συνεργατών της ''γαλάζιας'' διοικήσεως !

Σοβαρό επίπεδο δικαιοσύνης, καθώς και πολιτεύματος, ένας φασίστας και ναζιστής να χαιρετά ελεύθερα μέσα σε χώρο δικαστηρίου ναζιστικά τους έτερους φασίστες και δίπλα του ο μπασκίνας.

Είναι πολύ ''τιμητικό'' για την ιστορία του έθνους μας να έχεις μια κυβέρνηση η οποία απαρτίζεται από υπουργούς των οποίων οι πατεράδες είναι φασίστες , ναζιστές , και χουντικοί. Το οξύμωρο είναι να ακούς δια στόματος αυτών των ατόμων ότι είναι πατριώτες - ''ελληναράδες'' οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον τόπο και τον λαό , λες και δεν γνωρίζουν ιστορία και είναι ανιστόρητοι.

Εδώ δεν κατάφερε ένας σχιζοφρενής δικτάκτωρ, ο Χίτλερ, ελέγχοντας μια ισχυρή οικονομία, της Γερμανίας, να εδραιώσει τον φασισμό και τον ναζισμό, και πλέον όσα ακολούθησε έχουν καταδικαστεί παγκόσμια και στην χώρα του, θα το πετύχετε εσείς ; Ντροπή.

ΥΓ: Τον επεκτατισμό του Ερντογάν και εν γένει πολλών Τούρκων αξιωματούχων πως τον βλέπετε εσείς ;Αντίστοιχα με τον επεκτατισμό του φασίστα - ναζιστή Χίλτλερ , η μήπως αναφορικά με τις επεκτατικές διεκδικήσεις των Τούρκων, οι οποίες κινούνται στην βάση φασιστικών τακτικών και προκλήσεων υπάρχει διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων ;Αν υπάρχει γιατί υφίσταται ?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ο πατέρας του υπουργού χαιρετά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">