ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ασκληπιείο Βούλας: Κυβερνητικοί πανηγυρισμοί με χρήματα oλιγάρχων και διαμαρτυρίες εργαζομένων !


Ασκληπιείο Βούλας: Κυβερνητικοί πανηγυρισμοί με χρήματα οικονομικών ολιγαρχών και διαμαρτυρίες εργαζομένων στο προσκήνιο της τοπικής πραγματικότητας , ενώ εμείς από το δικό μας μετερίζι σας υπενθυμίζουμε ότι η επέκταση του μετρό που εξήγγειλε η κυβέρνηση δεν πηγαίνει στην Βούλα. 

Τα χρήματα επεκτάσεως του Μετρό είναι τα δικά μας χρήματα, δεν είναι χρήματα οικονομικών ολιγαρχών και εφοπλιστών ο οποίοι διαπλέκονται με το κόμμα της ΝΔ καθώς και με την εκκλησία.

Το θέμα είναι ότι η οικογένεια Μαρτίνου, η οποία αποτελεί τους δωρητές, ενίοτε εκπλήσσει τους συμπολίτες μας, διότι οι δωρεές τους γίνονται είτε επί διακυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, και κυρίως επί διακυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας.

Προφανώς τα προηγούμενα χρόνια δεν υφίστατο αναγκαιότητα νέας μονάδας στο υπέργηρο και παλαιό νοσοκοκομείο της Βούλας και προέκυψε επί διακυβέρνησης ΝΔ ! 

Όπως ανέφεραν: Με την ολοκλήρωση του έργου, το Ασκληπιείο Βούλας, μετά και την προβλεπόμενη εντός του έτους λειτουργία των νέων ΤΕΠ, θα έχει ενοποιήσει τις βασικές του υποδομές σε πλήρως ανακαινισμένες και σύγχρονες εγκαταστάσεις , αποτελώντας πρότυπο νοσοκομείο για την περιοχή της νοτιοανατολικής Αθήνας.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι, του επανειλλημένα διωκόμενου και κατασχεμένου τοπικού Ρ/Σ Γλυφάδα FM , τονίζουμε ότι: Η σημερινή κυβέρνηση ενώ σχεδιάζει επεκτάσεις του Μετρό σε διαφορετικά προάστεια της Αττικής με πληθώρα σταθμών σε σειρά δήμων, η επέκταση στη νοτιοανατολική Αθήνα περιορίζεται στον Δήμο Γλυφάδας, ενώ εμείς έχουμε προτείνει τα χρήματά μας να αξιοποιούνται φέρνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα, άρα η επέκταση του μετρό να φτάσει στα και το Ασκληπιείο Βούλας αντί των τριών σταθμών στον δήμο της Γλυφάδας.

Το σωματείο εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας ανέφερε: 

Το σωματείο εργαζομένων καταγγέλλει ότι παρά τις πανηγυρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη τα καινούργια κτίρια που κατασκευάζονται με χρήματα των ιδιωτών παραμένουν κλειστά, αφού δεν υπάρχει το αναγκαίο νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό για να τα λειτουργήσει. 

Οι ίδιοι που δηλώνετε στα ΜΜΕ για τα υπερσύγχρονα ΤΕΠ και άλλες παχιές κουβέντες, στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις ομολογείται την αδυναμία λειτουργίας του νέου ΤΕΠ και του Σταθάτειου, αφού λείπει προσωπικό.

«Συνεχίζουν να μας λείπουν βασικές ειδικότητες, στην κατεύθυνση του γενικού νοσοκομείου. Οι συνάδελφοι μας παραμένουν σε αναστολή εργασίας, παρότι όλα τα επιστημονικά δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι όλοι, εμβολιασμένοι και μη, μεταδίδουμε και νοσούμε .

Οι συμβασιούχοι συνάδελφοι μας, επικουρικοί – ΟΑΕΔ – εργολαβικοί, παραμένουν σε καθεστώς ομηρίας και ανασφάλειας, παρότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Παραμένουμε εκτός ΒΑΕ, παρότι μετράμε νεκρούς από την πανδημία, πολλοί υποφέρουμε από burn out, αλλά και πλείστες παθήσεις του μυοσκελετικού, καρδιαγγειακού κ.ά., ενώ είναι τεκμηριωμένη η ψυχική επιβάρυνση που συνεπάγεται η εργασία μας».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ασκληπιείο Βούλας: Κυβερνητικοί πανηγυρισμοί με χρήματα oλιγάρχων και διαμαρτυρίες εργαζομένων ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">