ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήλωση Γιάννη Μαντζουράνη: «Ραντεβού στο δικαστήριο, κύριε πρωθυπουργέ»


«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συνηθίζει να ψεύδεται και να δολοφονεί την προσωπικότητα των πολιτικών αντιπάλων του, είναι καιρός να αντιληφθεί ότι στις δημοκρατίες ουδείς είναι ανέγγιχτος, υπεράνω του Συντάγματος και των νόμων. Η αλήθεια δεν φιμώνεται και τελικά επικρατεί του ψεύδους και της συκοφαντίας», τονίζει ο Γιάννης Μαντζουράνης δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη σε δήλωση του με αφορμή την αγωγή του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento κατά του πρωθυπουργού.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη:

«Ο κ. Μητσοτάκης το συνηθίζει να ψεύδεται.
Το συνηθίζει να δολοφονεί την προσωπικότητα των πολιτικών αντιπάλων του και όσων τολμούν να του ασκήσουν κριτική.
Το συνηθίζει να μεταφέρει την πολιτική αντιπαράθεση στο βούρκο.
Το συνηθίζει να συμπεριφέρεται ως γόνος δυναστείας, που όλα του επιτρέπονται.
Ε, λοιπόν, είναι καιρός να αντιληφθεί ότι αυτό δεν ισχύει.
Ότι στις δημοκρατίες ουδείς είναι ανέγγιχτος, υπεράνω του Συντάγματος και των νόμων.

Με την αγωγή του Κώστα Βαξεβάνη εναντίον του θα υποχρεωθεί να λογοδοτήσει για τις συκοφαντίες του στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Για να καταλάβει επιτέλους ότι η αλήθεια δεν φιμώνεται και τελικά επικρατεί του ψεύδους και της συκοφαντίας.
Ραντεβού στο δικαστήριο, κύριε πρωθυπουργέ». 

- Η δήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη, δικηγόρου Κώστα Βαξεβάνη έγινε με αφορμή την αγωγή του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento κατά του πρωθυπουργού, η οποία επιδόθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μαξίμου, για συκοφαντική δυσφήμιση με αίτημα χρηματικής ικανοποίησης ύψους 100.000 ευρώ.

- Ο Κώστας Βαξεβάνης, προσέφυγε στα αστικά δικαστήρια κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, περί εμπλοκής του Βαξεβάνη σε ροή ρωσικών κεφαλαίων προς την Ελλάδα, η οποία, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, πιστοποιείτο και από δικαστική απόφαση. 

- Όσα είπε δημοσίως ο πρωθυπουργός, αναφέρεται στην αγωγή είναι απολύτως ψευδή, αφού ούτε εμπλοκή του Κώστα Βαξεβάνη σε ροή ρωσικού χρήματος, ούτε βέβαια αυτό προκύπτει από οποιαδήποτε δικαστική απόφαση.

Επισήμανση του Γ.Κ: Ενδεχομένως να χρειαστώ και εγώ προσωπικά τις υπηρεσίες του κ. Γιάννη Ματζουράνη, αναφορικά με τις στοχευμένες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη η οποία επιχειρεί να εξοντώσει ένα τμήμα του Ελληνικού λαού, και ειδικότερα τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας μας.

Την ίδια χρονική περίοδο που πληθώρα ημετέρων της ΝΔ, καθώς και πλειάδα στελεχών και golden boys απολαμβάνουν παχυλές αποδοχές , διορισμούς , προνόμια , συμβάσεις , απευθείας αναθέσεις , κ.α. , στον αντίποδα υπάρχουν στοχευμένες πολιτικές εξόντωσης των κοινωνικά ευάλωτων και φτωχότερων στρωμάτων της κοινωνίας μας.

Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Ματζουράνη ότι η αλήθεια δεν φιμώνεται , καθώς επίσης , είναι εντελώς διαφορετικό να γίνετε μια καυστική κριτική από την οποία μπορεί να προκύψουν αλλαγές και ωφέλεια, από τις συντονισμένες ενέργειες φίμωσης και σπίλωσης οι οποίες δεν οφελούν ούτε τον τόπο ούτε τους πολίτες.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήλωση Γιάννη Μαντζουράνη: «Ραντεβού στο δικαστήριο, κύριε πρωθυπουργέ» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">