ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο:Δέκα χιλιάδες άτομα πληρώνονται πλουσιοπάροχα


Μερικές φορές αποκαλύπτεται 
το τεράστιο επίπεδο διαφθοράς, η ο βούρκος της διαφθοράς που επικρατεί στην ΕΕ, και ειδικότερα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο από τα πολιτικά κόμματα - πολιτικούς που το απαρτίζουν.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Τα 600.000 ευρώ από το Κατάρ που βρέθηκαν σε σακούλες και βαλίτσες με μετρητά στο σπίτι της Εύας Καϊλή αποτελούν το κερασάκι της τούρτας αναφορικά με όσα πραγματικά έχουν ισχύσει στην ευρωβουλή, και σηματοδοτούν την αποστροφή των κοινωνιών και ειδικότερα των νέων από ότιδήποτε σχετίζεται με την πολιτική.

Το θέμα είναι ότι αν ένας μέσος πολίτης της ΕΕ και της δικής μας χώρας απολάμβανε όσα απολαμβάνουν οι ευρωβουλευτές δεν θα είχε διανοηθεί ποτέ να διαφθαρεί.

Δείτε πιο κάτω τι απολαμβάνουν δέκα χιλιάδες άτομα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ευρωβουλευτές και υπάλληλοι της ευρωβουλής λαμβάνουν:

1oν) Επίδομα μετεγκατάστασης.

2ον) Επίδομα στέγης.

3ον) Οικογενειακό επίδομα.

4ον) Επίδομα ψυχαγωγίας.

5ον) Επίδομα υγειονομικής ιδιωτικής περίθαλψης.

6ον) Επίδομα δωρεάν ιδιωτικής εκπαίδευσης για τα παιδιά όλων.

7ον) Οι ευρωβουλευτές λαμβάνουν  400 ευρώ την ημέρα ώστε να έχουν άψογη εμφάνιση ( Για ένδυση, υπόδηση, εξωτερική περιποίηση κ.α.)

8ον) Οι ευρωβουλευτές λαμβάνουν 50.000 χιλιάδες ευρώ έκαστος/η ετησίως για λογαριασμούς τηλεφώνων , ιντερνετ.

9ον) Οι ευρωβουλευτές λαμβάνουν 300.000 χιλιάδες ευρώ έκαστος/η ετησίως για πληρωμές υπαλλήλων.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα προαναφερόμενα ισχύουν επιπρόσθετα της βουλευτικής αποζημιώσεως - μισθού !

Είσαι ψηφοφόρος ευρωβουλευτών ? Γνωρίζεις ποιοι πληρώνουν τα προαναφερόμενα ;

Επίσης, μεγάλα ποσά των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης οδηγούνται σε ΜΚΟ, Ιδρύματα, Μουσεία, ΜΜΕ και την Μεσαία τάξη διανοούμενων , (ασφαλώς ποτέ στους πραγματικά ανεξάρτητους η αριστερούς ), ώστε σε όλες τις χώρες - μέλη της ευρωβουλής να ακούγονται θετικά λόγια δημόσια για την ΕΕ και την ευρωβουλή.

Επιπρόσθετα, συνολικά γνωρίζεται πόσες δεκαετίες τρέχουν τα ΕΣΠΑ , με όλες τις κυβερνήσεις όπως και σε ποιούς καταλήγουν.

Επισήμανση:Και εμείς στη χώρα μας έχουμε αυτήν την αχαρακτήριστη κυβέρνηση η οποία από τις αρχές του 2022 έχει διακόψει τα επιδόματα και το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα από τις ευάλωτες οικογένειες και άτομα με αναπηρία - ΑΜΕΑ - λόγω αντικειμενικών αξιών !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο:Δέκα χιλιάδες άτομα πληρώνονται πλουσιοπάροχα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">