ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έγκλημα στη Νίκαια: «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου» είπε ο 50χρονος στην Αστυνομία – Νέα στοιχεία


Την 54χρονη σύζυγό του, φέρεται να σκότωσε ένας 50χρονος σε κατάσταση μέθης, σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νίκαια, στην οδό Βοσπόρου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ ο δράστης είναι ελληνικής καταγωγής και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ανήλικη κόρη δεν ήταν στο σπίτι όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

Από στραγγαλισμό ο θάνατος της 50χρονης – Είχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας και ψυχολογικά προβλήματα

Ο 50χρονος κατά την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα έπαθε επιληπτική κρίση, και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν. Φέρεται να έχει παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο Δαφνί.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 5.20 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του. «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου…» φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς.

Μπαίνοντας στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή, με σημάδια στο λαιμό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή που πήγε στο σπίτι στη Νίκαια, φαίνεται ότι ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό.

Ο άνδρας προσήχθη και ανακρίνεται.

Πηγή: ΕΡΤ 

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Κώστας Στάμμου 

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/9irdguK
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έγκλημα στη Νίκαια: «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου» είπε ο 50χρονος στην Αστυνομία – Νέα στοιχεία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">