ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αν δεν υπήρχαν οι ξένοι ακόμα με τα γαϊδούρια θα πήγαιναν !


Είναι σαφές ότι αν δεν υπήρχαν οι ξένοι, οι δήθεν ''νοικοκύρηδες'' Νεοδημοκράτες νεοέλληνες που ευαγγελίζονται την ανάπτυξη, συνολικά , ακόμα και σήμερα με τα γαϊδούρια θα πήγαιναν !

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Δεδομένου ότι βρίσκομαι ένα level ψηλότερα από το σύνολο λαμογίων νεοελλήνων, αυτών των αχαϊρευτων που μας έχουν πρήξει με την ανάπτυξη και ανάπτυξη επί της ουσίας δεν διαπιστώνει κανείς στη χώρα μας, τους παρέχω εμπράκτως τι θα ίσχυε από δαύτους αν δεν υπήρχαν οι ξένοι και η προκοπή των ξένων να κάνουν παραγωγή καθώς και εξαγωγές προϊόντων - αγαθών.

Βρισκόμαστε σε μια χώρα στην οποία το μυαλό οι περισσότεροι/ες το έχουν πάνω από κεφάλι τους, άρα ακόμα και τα αυταπόδεικτα δεν έχει τύχει έστω και μια φορά να τα επεξεργαστούν και να βγάλουν ένα σαφές συμπέρασμα.

Έτυχε έστω μια φορά να σκεφτείς αναγνώστη - αναγνώστρια τι θα ίσχυε σε τούτη τη χώρα σήμερα αν δεν υπήρχαν οι ξένες χώρες και η παραγωγικότητα των ξένων λαών ;

Κάτι μπουρδολόγοι οι οποίοι νύχτα - μέρα κάνουν προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ, αν δεν υπήρχαν οι ξένοι να παράγουν και να εξάγουν Ραδιοτηλεοπτικούς εξοπλισμούς θα μίλαγαν στο π@υ^σ* τους , καθώς επίσης, αν δεν υπήρχαν οι ξένοι ώστε να έχετε εισαγόμενα ραδιόφωνα , κινητά, και τηλεοράσεις , θα τους ακούγατε και τους βλέπατε από τον μπιτέ της τουαλέτας σας !

Ψηφίζεις ΝΔ ;

Σκέψου το καλύτερα

Είναι ξεκάθαρο για ποιούς λόγους σχεδόν και οι 300 της Ελληνικής Βουλής, καθώς και τα τσιράκια τους, είναι νεοταξίτες , υπέρ της παγκοσμιοποίησης και της Ενωμένης Ευρώπης. 

Αναλογιστείτε τι θα ίσχυε σήμερα , το 2023 στην Ελλάδα χωρίς τις ξένες χώρες , την παραγωγή τους και τις εξαγωγές τους. Από τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς δισεκατομμυρίων, έως τα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια της διαπλοκής, και μέχρι το σύνολο σχεδόν των επιχειρήσεων και όσων πωλούν όλα είναι εισαγόμενα από τρίτες χώρες !

Η χώρα μας χρειάζεται μια κυβέρνηση ανάλογη της Κίνας

Η χώρα μας δεν χρειάζεται ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , και ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται μια κυβέρνηση ανάλογη της ΚΙΝΑΣ. Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση η οποία θα δώσει έμφαση στο έμψυχο υλικό της χώρας μας, στην Παιδεία, στην έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογικών υποδομών και βιομηχανιών ώστε να προκόψει και να εξισορροπήσει με τις προηγμένες χώρες.

Οι βαλτοί των ξένων

Όσοι κυβερνούν από την Χούντα μέχρι και σήμερα είναι βαλτοί των ξένων. Αν ορισμένοι θεωρούν ότι δεν είναι, σας ερωτώ: Γιατί τα αστικά πολιτικά κόμματα - κυβερνήσεις υπονομεύουν με βδελυγμία οτιδήποτε Ελληνικό και κάθε Έλληνα - Ελληνίδα προς χάριν των εισαγόμενων ;

Γνωρίζεται πόσες διώξεις - κατασχέσεις έκαναν σε εμένα προσωπικά , και πόσες υπονομεύσεις μέχρι και σήμερα ;Γιατί ? Η προσδοκία η δική μου ήταν να διαμορφωθεί μια χώρα και ένας Ο.Τ.Α Ελληνικής παραγωγικότητας. Κακό είναι ;Αν αποτελεί έγκλημα συνεχίστε να ψηφίζεται όσους αυταπόδεικτα θα μας είχαν ακόμα και σήμερα στην εποχή των γαϊδάρων !

Οι ''φτιαγμένες'' ζωές των νεοελλήνων !

Εσύ που θεωρείς ότι έγινες άνθρωπος και έφτιαξες τη ζωή σου, πως την έφτιαξες ,με εισαγόμενο αυτοκίνητο, τηλεόραση, κινητό,υπολογιστή, laptop, παπούτσια, ρολόι, κοστούμι, μπουφάν και λοιπά ;

Αν δεν υπήρχαν οι ξένοι ακόμα με τα γαϊδούρια θα πήγαιναν, ενώ πληρώνουν δημοσκόπους, δημοσκοπήσεις, κανάλια, δημοσιογράφους, ώστε να μας περάσουν ότι είναι κατάλληλοι να κυβερνούν την Ελλάδα ;

Στην Ελλάδα δεν παράγεται ούτε πατίνι !

Μια χώρα δέκα εκατομμυρίων η οποία δεν διαθέτει ακόμα και σήμερα, το 2023, μια αυτοκινητοβιομηχανία παράγοντας ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, δεν διαθέτει ούτε μια εταιρία η οποία να παράγει ένα  μοντέλο τηλεόρασης, ραδιοφώνου, κινητού τηλεφώνου, υπολογιστή, κ.α., διαθέτει ανάπτυξη ;

H αλήθεια είναι ότι τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ, 2019 - 2023 , δεν παράγουμε ως χώρα ούτε πατίνι ! Ακόμα και τα πατίνια εισαγόμενα από την Κίνα έρχονται. Αν εξετάσεις τα υλικά που έχουν, ακόμα και τα πατίνια, θα μπορούσαν να κατασκευάζονται στη χώρα μας αν υφίστατο μια αναπτυξιακή κυβέρνηση. 

Πακτωλός εκατομμυρίων ΕΣΠΑ χωρίς παραγωγή... ούτε βίδας 




Δείτε που παρέχουν τα ΕΣΠΑ και αν παράγεται έστω και μια βίδα Ελληνική από τον πακτωλό εκατομμυρίων, ενώ προσωπικά έχω αναπτύξει έξυπνες οθόνες αφής με τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ στην Ελληνική γλώσσα και δεν γνωρίζω να υπάρχει ούτε δεκάρα κοινοτικής η εθνικής επιδοτήσεως ώστε να δημιουργήσω μια εταιρία και να παράξω χιλιάδες για εσωτερική κατανάλωση, καθώς επίσης και εξαγωγές σε έτερες χώρες μιας που υποστηρίζονται και δεκάδες άλλες γλώσσες. Γιατί να μην έχουμε εμείς ''Αλέξες'' και ''Γκούγκλες'' στη δική μας γνώσσα ? Ρωτήστε τον Άδωνι και τον Μήτσο-τάκη. Τουλάχιστον η TASMOTA την οποία χρησιμοποιώ μαζί με το LVGL υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα και μπορείς με χρήση της δικής μας γλώσσας να χειρίζεσαι οτιδήποτε ασύρματα εξ' αποστάσεως με φωνητικές εντολές στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ασφαλώς απαιτείται η ανάπτυξη κώδικα στα Ελληνικά, καθώς και το νευρωνικό δίκτυο στην Ελληνική γλώσσα, τα οποία ενσωματώνονται στα τσίπ της οθόνης. Επιπροσθέτως, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι Αμερικανοί, καθώς και Κινέζοι , (οι οποίοι σε ορισμένους τομείς ΑΙ προηγούνται των αμερικανών), και το αναφέρουν στα manual των συσκευών τους, είναι η υποστήριξη δυο , η και περισσοτέρων γλωσσών ταυτόχρονα, ( την ίδια στιγμή ), κάτι που προσωπικά το έχω πετύχει. (Αυτό δεν αποτελεί σάτιρα.) Ενδεικτικά,  η ''ALEXA'' π.χ να υποστηρίζει δέκα γλώσσες ταυτόχρονα και όχι μόνο τα Αγγλικά , άρα να μπορεί την ίδια στιγμή ένα Echo Dot να ακολουθεί εντολές από διαφορετικές εθνικότητες. Το έχουν πετύχει οι Αμερικανοί ;Προφανώς είτε δεν διαθέτουν καλούς προγραμματιστές - που διαθέτουν την ''αφρόκρεμα'', είτε σκόπιμα βάζουν την υποστήριξη μόνο μιας γλώσσας σε κάθε χώρα όπως η δική μας. (Κυρίως τα Αγγλικά.) Αναλογιστείτε γιατί. Σε έτερη ανάρτηση έχω αναφέρει τις ιδιαιτερότητες έτερης αμερικανικής εταιρίας, η οποία υποστηρίζει την Βουλγάρικη γλώσσα των έξι εκατομμυρίων και όχι την δική μας των δέκα εκατομμυρίων ! Βλέπε Microsoft:

Πλιάτσικο διαρκείας

Είναι ασύλληπτο πόσα χρήματα έχουν διασπαθιστεί επί δεκαετίες μέσω των κοινοτικών κονδυλίων χωρίς ίχνος Ελληνικής ανάπτυξης, όπως ασύλληπτοι είναι και όσοι συνέλαβαν τις ιδέες ώστε να διαθέτουν σήμερα σειρά από ακίνητα, μεζονέτες, βίλες , πισίνες , εισαγόμενες λιμουζίνες, κ.α., ενώ δεν παράγεται ούτε ελληνική βίδα ! 

Το συνάφι κατατρώγει τα κοινοτικά κονδύλια. Αν εξαιρεθούν μια σειρά δημόσιων έργων , τα οποία κάπως οφελούν την κοινωνία , η κοινωνία επί της ουσίας δεν ωφελείται διότι και από αυτά έχουν διασπαθίσει τουλάχιστον τα μισά χωρίς να προκύπτει Ελληνική ανάπτυξη ! Αντιθέτως τα τρώει το πολιτικό συνάφι ώστε να εισαγάγει από ξένες λιμουζίνες μέχρι γούνες και αρώματα !

Ακόμα και αυτά που είδα προσφάτως να ''τρέχουν'' μέσω κοινοτικών κονδυλίων αποσκοπούν σε εκλογική πελατεία από τους Ρομά ! Σε αυτό το σημείο έφτασε η ΝΔ. Πάνω από δυο δεκαετίες έτρεχαν τα κοινοτικά κονδύλια και οι Ρομά δεν είχαν δει ούτε δεκάρα από τις κυβερνήσεις ΝΔ, ούτε εμείς, σήμερα και προεκλογικά σας έπιασε ο πόνος για τους ρομά ;Οι ρομά θα κάνουν Eλληνική Aνάπτυξη ;Αν μπορούν συγχαρητήρια, όμως . . . λίγο δύσκολο να έχουν αφιερώσει δεκαετίες σε σπουδές ώστε να μπορεί να προκύπτει αμιγώς αυτούσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΥΓ: Ο λαϊκισμός γίνεται συνήθως από τους πολιτικούς. Προσωπικά δεν κάνω λαϊκισμό αναφέρω αλήθειες.

- Αναφορικά με ακροαριστερά κόμματα, αναρχικούς, και λοιπούς, οι οποίοι αναφέρουν σε ρεκλάμες και αφίσες τις δεδομένες μπουρδολογίες τους είναι ξεκάθαρο ότι σε πληθώρα περιπτώσεων δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είναι σαφές ότι οι ξενόφερτοι δεν πλήττονται , αντιθέτως , οι ξενόφερτοι των κομμάτων καταχρώνται τους Ο.Τ.Α σε βάρος των αυτοχθόνων με γνώμονα το όφελος ξενόφερτων κουμπάρων , κολλητών , και ημετέρων τους ! Τα αντίστοιχα ισχύουν και στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ με τους Λάτσηδες. Οι ξένοι στη χώρα μας απολαμβάνουν κατά πολύ περισσότερα από εκατομμύρια Ελλήνων, ακόμα και απο επιδοματικές πολιτικές, και αν συμπεριλάβουμε και τα μαύρα από λαθρεμπόριο κ.α. καλύτερα να μην λέτε κουβέντα δημόσια.

- Σκέφτομαι σοβαρά την σύσταση κόμματος, (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ) , και είναι βέβαιο ότι αυτό χρειάζεται ο τόπος και η κοινωνία , διότι από την δήθεν ανάπτυξη που υπόσχονται οι εκάστοτε κυβερνώντες των αστικών κομμάτων επί τριακονταετία, και παράλληλα ληστεύοντας με διώξεις - κατασχέσεις οτιδήποτε δικό μας είμαστε πλήρως χορτασμένοι !  Η Ελλάδα έχει έναν από τους υψηλότερους συντελεστές ΦΠΑ σε όλη την Ευρώπη και αυτό αποτελεί πολιτική όλων των αστικών κομμάτων εξουσίας. Ποιοι θα το αλλάξουν ? Προσωπικά σε ό,τι αφορά το άτομό μου ενώ ισχύει αυτό το καθεστώς ληστρικής φορολόγησης από την πλευρά των αστικών πολιτικών κομμάτων - κυβερνήσεων, όχι βιοτεχνία η εταιρία, ούτε πάγκο σε λαϊκή δεν βάζω ! Αυτοί οι αναρχικοί αόμματοι είναι, και δεν έχουν δει ότι ακόμα και στις λαϊκές τους μισούς πάγκους τους καταλαμβάνουν οι ξένοι - αλλοδαποί ενώ ο Άδωνις με τον Μητσοτάκη έχουν στην ανεργία πέραν του ενός εκατομμυρίου Έλληνες;Επίσης, μήπως δεν γνωρίζουν όσα έχουν θεσπιστεί και αφορούν την επιχειρηματικότητα των αλλοδαπών στη χώρα μας που δρομολόγησαν πλειάδα Ελλήνων πλέον να είναι υπάλληλοι των αλλοδαπών στην ίδια τους τη χώρα;Τώρα θα μου λέγατε ορισμένοι και στην Αμερική τα ίδια δεν ισχύουν; Όχι ακριβώς τα ίδια, διότι στην αμερική ο ''αλλοδαπός'' Έλληνας επιχειρηματίας έχει συνήθως υπάλληλο τον αλλοδαπό... δεν έχει τον Αμερικανό.

- Οι διαχρονικά υπονομευτές μου κάλλιστα θα μπορείτε για πολλοστή φορά να υπονομεύσετε την (ΕΑ - Ελληνική Ανάπτυξη) , προς χάριν ξένων χωρών , της ΝΔ , του ΠΑΣΟΚ ,  του ΣΥΡΙΖΑ , κ.α. κομμάτων, και ασφαλώς έτσι θα δηλώνεται δημόσια πόσο Έλληνες, Προοδευτικοί και Πατριώτες είστε ! 

- Οι μετέχοντες των αστικών κομμάτων είναι ανεύθυνα άτομα και ουδέποτε αναλαμβάνουν των ευθυνών τους, όμως η ζημιά που κάνουν στην κοινωνία και στο τόπο είναι ανυπολόγιστης αξίας. Πάρτε ως βασικό παράδειγμα πόσες χιλιάδες Πασόκια από το τίποτα βρέθηκαν να ζουν στη χλιδή , και παράλληλα το αντίστοιχο με πληθώρα δεξιών , και πόσος χρόνος χρειάστηκε για την ύφεση , την οικονομική κατρακύλα, το χρέος και τα μνημόνια που πληρώνει συνολικά ο Ελληνικός λαός. Είναι σαφές ότι εγώ προσωπικά ποτέ δεν τα έφαγα μαζί με τον Πάγκαλο , ούτε με τη ΝΔ  , ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ , ούτε του Δήμου Γλυφάδας , εσείς ενδεχομένως , ορισμένοι/ες μπορεί να τα φάγατε μαζί με όλους τους προαναφερόμενους και τα τρώτε ακόμα και σήμερα !

- Είναι σοβαροί όσοι έχουν αναρτήσει στην wikipedia ότι  ο Κανάκης είναι σατιρικός της νεώτερης Ελλάδας ,και βάζουν ίσα τον Κανάκη και τον Ζαραλίκο με τον Χάρυ Κλύν τον Πανούση και τον Σωτήρη Μουστάκα ;Καμία σχέση. Αν  είναι σατιρικός ο Κανάκης ...ο πρωτεργάτης των ερτζιανών FM τι είναι ? O Κανάκης μπορεί να φτάσει το δικό μου επίπεδο , η μήπως έχει δεχθεί σειρά διώξεων - κατασχέσεων, η ακόμα και μηνύσεις ;    Μήπως η χαζά φερόμενη νεοελληνική κοινωνία αγνοεί ότι ο Κανάκης είναι ''υπάλληλος'' των οικονομικών ολιγαρχών ;  Μάλλον πλειάδα νεοελλήνων δεν γνωρίζουν τι σημαίνει σε βάθος σάτιρα και με οτιδήποτε γελούν θεωρούν ότι είναι σάτιρα. Μη ξεχνάς αναγνώστη/ια ότι πολλές φορές γελάμε και με τους γελοίους. Κάνουν σάτιρα οι γελοίοι ?

* Το γεγονός να έχω δεχθεί επί δεκαετίες σειρά από διώξεις - κατασχέσεις, καθώς και μηνύσεις και υπονομεύσεις, για σάτιρα , καταμαρτυρά ότι ελάχιστοι μπορούν στην νεώτερη Ελλάδα να συγκριθούν με τον υποφαινόμενο. Αυτό που διάβασες πότε και που το σατίρισαν οι ‘’Κανάκηδες‘’ ;Αν διαβάσεις το ιστορικό - βιογραφικό τους - καθώς και τις συνεντεύξεις τους , θα διαπιστώσεις ότι πήραν από ένα γνώστη ένα πομπό και μπήκαν στον χώρο των ερτζιανών , ενώ ακόμα και σήμερα ολόκληρος ο εξοπλισμός τους είναι εισαγόμενος και παίζουν μόνο ξένα. Όλα από τους ξένους.

ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ? ( Άλλωστε όσοι ''έγιναν'', ότι ''έγιναν'', οφείλετε στο γυαλί - Εθνικά Τηλεοπτικά Κανάλια. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είναι αμιγώς αξιακό.) Ακόμα και αυτό που είδες και διάβασες πιο πάνω αν έπαιζε σε ένα εθνικής εμβέλειας κανάλι τι θα συνέβαινε ? Πιάσε το μήκος κύματος . . .



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αν δεν υπήρχαν οι ξένοι ακόμα με τα γαϊδούρια θα πήγαιναν ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">