ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Μετά την Τσαπανίδου ως επιλογή του Τσίπρα οι κατά τόπους να επιλέξετε τον Κούτσωνα !

 


Νομίζω ότι η αντιστοιχία στη πόλη της Γλυφάδας , αν και αδικεί την Τσαπανίδου ,  είναι η τοπική ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ , η οποία παρεμπιπτόντως υπέστει σημαντική ήττα στις δημοτικές εκλογές του 2019 χάνοντας τα 3/4 των ψήφων του 2014 , είναι ο Ηλίας Κούτσωνας !

Έπειτα από αρκετά χρόνια συμμετοχής στις δημοτικές εκλογές , και με σειρά από αποτυχίες οι παραταξιακοί της τοπικής ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Γλυφάδας έτυχαν της εκλογής τριών αιρετών δεδομένης της υποστηρίξεως που έτυχαν από τον υποφαινόμενο.

Την συνέχεια την γνωρίζεται , διότι οι εν λόγω του ΣΥΡΙΖΑ & Συνεργαζόμενοι , σε πλήρη αντιδιαστολή με όσα ισχύουν τόσο με το κόμμα τους , όσο και ευρύτερα με όλα τα αστικά πολιτικά κόμματα , έκαναν το τραγικό λάθος να υπονομεύσουν το άτομο και το κοινωνικό μέσο που πέτυχε να τους βγάλει από την αφάνεια και τις αποτυχίες.

Δεδομένης αυτής της τροπής , και παράλληλα δικής τους ντροπής , αντί της ανατροπής , αν και ευρίσκοντο στην διακυβέρνηση της χώρας από το 2014 έως και το 2019 ''πέτυχαν'' στις δημοτικές εκλογές του 2019 να χάσουν τα 3/4 των ψήφων που είχαν λάβει στις εκλογές του 2014 !

Μοναδικό ''επίτευγμα'' και τοπικά, και εθνικά, διότι ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά της νεώτερης πολιτικής ιστορίας του τόπου μας , ένα αστικό πολιτικό κόμμα να είναι στην διακυβέρνηση της χώρας, ενώ στους Ο.Τ.Α , και ειδικότερα της Γλυφάδας αντί να ισχυροποιεί την παρουσία του και τα ποσοστά του να χάνει κατά κράτος συντριπτικά.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 δοκιμάστε οι της ''ανατροπής'', την οποία σύρατε να γίνει συνώνυμο της ντροπής λόγω εκλογικού αποτελέσματος και πεπραγμένων αναφορικά με τον υποφαινόμενο, αντί του υποφαινόμενου, τον οποίο κυριολεκτικά ληστέψατε να χρησιμοποιήσετε τον Κούτσωνα ,διότι πλέον αυταπόδεικτα το επίπεδο της παρατάξεως ανατροπή είναι αντίστοιχο της ''ανατροπής'' του συνεργάτη της ''γαλάζιας'' παρατάξεως που διοικεί τον δήμο.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνεργασία

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αναφορικά με την επιλογή προσώπου που κάνατε το 2019 στις δημοτικές εκλογές απεδείχθη στην πράξη εντελώς αποτυχημένη δεδομένου του απoτελέσματος.

* Ταπεινά συγνώμη στα άτομα τα οποία δεν συμμετείχαν στα κακώς κείμενα του 2014, όμως υφίσταται μια απτή τοπική πραγματικότητα και γνωρίζεται ότι επί πενταετία Βαγγελάτου - Ταστάνης - Ηλιόπουλος ήταν κολλητοί στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, όμως απο εκπροσώπηση μηδέν εις το πηλίκον. Αναφορικά με τα πεπραγμένα των δήθεν αριστερών ΛΑΕτζήδων κρίθηκαν από την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας στις δημοτικές εκλογές του 2019. ( Για όσους/ες από εσάς μας διαβάζεται εκτός Γλυφάδας, οι εν λόγω, φερόμενοι αριστεροί/ες, είχαν μοναδική τους αξίωση την εξαίρεσή μας από τις εκλογές στον ίδιο μας το τόπο & από μια παράταξη η οποία χτίστηκε από τους δικούς μας αγώνες, ενώ αυτοί/ες είναι στο σύνολό τους ξενόφερτοι/ες στη Γλυφάδα ! Η αντιστοιχία με την Τσαπανίδου στο Ν.Αττικής και την Κουμουνδούρου. )

* Για όσους/όσες από εσάς μπορεί να έχετε ξεχάσει , ακόμα και στις υποψηφιότητες για τον συμπαραστάτη του δημότη που είχα θέσει σκόπιμα υποψηφιότητα δεν ήταν παρόντας κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως , στη συνέχεια χρόνια μετά κατά περίεργο τρόπο εξέλεξαν τον Ηλιόπουλο ! ( Απλά δεν έχω λόγια ) Το παράγκα, αδιαφάνεια, και διαπλοκή είναι επιεικώς οι κατάλληλες λέξεις. Όσοι/ες δεν μετέχεται της παράγκας, όμως συμμετέχεται στις εκλογές ως ψηφοφόροι, ψάξτε τι βρίσκεται πίσω από την ''κουρτίνα''.

* Ο Ηλιόπουλος του Δήμου Γλυφάδας δεν είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ που διαδέχεται η Τσαπανίδου στην ''τηλεοπτική ολιγαρχική δημοκρατία'' πλέον της χώρας μας. ( Η επιλογή Τσαπανίδου εμάς μας θύμι-η-σε την υποστήριξη Τσίπρα στην υποψηφιότητα Παναγούλη, όμως ο Παναγούλης ήταν απών ως εκπρόσωπος της τοπικής μας κοινωνίας στα Νότια προάστια Αττικής και την Γλυφάδα. Ενδεχομένως η Τσαπανίδου να είναι πιο κατάλληλη του Παναγούλη στον ρόλο της ως εκπρόσωπος τύπου και ασφαλώς υπερτερεί στα σημεία του Παναγούλη ο οποίος απέτυχε ως εκπρόσωπος.)

* Αν ήμουν ο Γιάννης Γκιωνάκης θα σας έλεγα: Ολιγαρχική τηλεοπτική δημοκρατία θέτε ;Τηλεοπτική των τηλεοράσεων και των ολιγαρχών ιδιοκτητών θέτε ;Ολιγαρχική των ολιγαρχών θέτε ;Τηλεοπτική των τηλεοράσεων θέτε ;Ανάθεμα αν ξέρετε πλέον και τι θέτε ! Πάντως κοινωνική σίγουρα δεν θέτε ! Που ακριβός είπαμε ανήκετε εσείς ? Μη ξεχάσετε να μου κάνετε και ένα λάικ γιατί συνήθως το ξεχνάτε !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Μετά την Τσαπανίδου ως επιλογή του Τσίπρα οι κατά τόπους να επιλέξετε τον Κούτσωνα ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">