ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το κανάλι που ΄΄ευνουχίζει΄΄ τον Τσίπρα ενώ ο ίδιος το αδειοδότησε !


Αλέξη Τσίπρα δες τι μεθόδους ακολουθεί το κανάλι Φαλήρου το οποίο αδειοδότησες. Αυτοί σε ''ευνουχίζουν'' δημόσια ενώ εσύ συνεχίζεις να επισκέπτεσαι το εν λόγω κάναλο και κυρίως το αδειοδότησες ! 

Από το εν λόγω κάναλο , τουλάχιστον το λίγο χρονικό διάστημα που έχω ρίξει μια ματιά , δεν προκύπτει ενημέρωση. Πρόκειται για προπαγάνδα χείριστου είδους υπέρ της ΝΔ και του Μητσοτάκη, άρα δεν καλύπτονται νομικά και συνταγματικά τα εχέγγυα αδειοδοτήσεως.


Σύμφωνα με όσα λέγονται δια στόματος των φανατικών ''γαλάζιων'', μόνο ο μητσοτάκης θεωρείται κατάλληλος για πρωθυπουργός δεδομένων των τουρκικών προκλήσεων, όμως είναι σαφές ότι την περίοδο μητσο-τάκη έχουν ενταθεί οι προκλήσεις της γείτονος χώρας ενώ δεν υφίσταντο στον ίδιο βαθμό την χρονική περίοδο 2014 - 2019.

Δεδομένου του φανατισμού , ο οποίος οποτεδήποτε και οπουδήποτε υφίσταται κυριολεκτικά τυφλώνει , άρα οι εν λόγω, οι οποίοι εμφανίζονται στο γυαλί είναι ''καθολικά τυφλοί'' , αδυνατούν να δουν καθαρά ακόμα και όσα ίσχυουν στην εθνική μας πραγματικότητα. 

Επί διακυβερνήσεως ΝΔ και Μητσοτάκη, την περίοδο 2019 - 2023 οι Τουρκικές προκλήσεις έχουν ενταθεί στο 100% και οδηγήθηκαν ακόμα και στο σημείο να απειλούν τη χώρα μας με πόλεμο. Καλούνται όσοι/ες το επιθυμούν καλοπροαίρετα να μας αναπτύξουν επαρκώς τα αίτια αυτού του φαινομένου.

Τέλος η Παρθένα Τσαπανίδου , η οποία παρεμπιπτόντως είναι συνάδελφος των εμφανιζόμενων στο βίντεο  λέτε να βλέπει τον ''ευνουχισμό'' Τσίπρα ?

Η Hurriyet ως εργαλείο του Ερντογκάν μπορεί να γράφει οτιδήποτε επιθυμεί και να κάνει την δική της προπαγάνδα, όμως , στη δική μας πραγματικότητα υφίσταται ένα σαφές Ελληνικό Σύνταγμα, αναφορικά με τα τηλεοπτικά ΜΜΕ  η πλυντήρια όπως τα αποκαλούσε ο Γιώργος Ζαμπέτας , ώστε να προκύπτουν τηλεοπτικές άδειες, και απ' όσο γνωρίζουν οι φανατικοί δεν υπάρχει σημείο του στο οποίο αναφέρει την προαγωγή προπαγάνδας υπέρ συγκεκριμένου κόμματος - πολιτικού, ακόμα και αν είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Άλλωστε όλοι οι πρωθυπουργοί της χώρας μας ήταν προσωρινοί και κρίνονται από τον λαό κάθε τέσσερα χρόνια. 

05/01/2023

ΥΓ: Βασική μας αρχή πλέον η ειλικρίνεια, άρα ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς ως ανεξάρτητοι δεν τασσόμαστε ούτε υπέρ του κόμματος Τσίπρα, ούτε υπέρ της ΝΔ η έτερου αστικού πολιτικού κόμματος, όμως κρίνουμε τα δρώμενα με την δική μας οπτική και κρινόμαστε και εμείς οι ''αφανείς''. ( Έτσι μας θέλουν και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης και το μιντιακό προσωπικό - κατεστημένο και κυρίως οι ολιγάρχες. ) Εσείς διερωτηθείτε το γιατί ? Τον πρώτο ρόλο στην τηλεοπτική πλέον δημοκρατία της χώρας μας τον έχουν οι μετέχοντες - εμφανιζόμενοι/ες στα τηλεοπτικά κανάλια και οι μέτοχοι ! Εννοώ ότι αυτή είχαν κάνει προεκλογικό σύνθημα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας ! Σύμφωνα αυτής της ''δημοκρατίας'' κατεβαίνει αύριο στις εκλογές και ο Κωστέτσος και μεθαύριο όλο το ΛΑΟΤΚΙ ''για την Ελλάδα που μας αξίζει'' και ασφαλώς επέβαλαν τα τηλεοπτικά πλυντήρια οι πολιτικοί και οι ολιγάρχες ! Εμάς προσωπικά αν μας κάνουν μεθαύριο ''φουστιά'' κάποιοι από το ΛΑΟΤΚΙ θα είναι πλήρως κατανοητό , στον αντίποδα όσα έπραξαν σε βάρος μας φερόμενοι αριστεροί/ες ώστε να μην δικαιωθούμε πως τα εκλαμβάνεται ?

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το κανάλι που ΄΄ευνουχίζει΄΄ τον Τσίπρα ενώ ο ίδιος το αδειοδότησε ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">