ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στην Κίνα καίνε τα πτώματα των αγαπημένων τους στους δρόμους ( video )


Κινέζοι καίνε τα πτώματα των αγαπημένων τους στους δρόμους, εν μέσω έκρηξης του covid 19, καθώς τα πτώματα συσσωρεύονται σε κρεματόρια και γραφεία κηδειών.
 

Σε ένα κλιπ, που φαίνεται να βρίσκεται σε αγροτική περιοχή, φαίνεται ένα ξύλινο φέρετρο να καίγεται σε μια μικρή πυρά δίπλα σε ένα μονοπάτι.


Ένα άλλο βίντεο, το οποίο λέγεται ότι γυρίστηκε στη Σαγκάη, δείχνει μια ομάδα ανθρώπων γύρω από μια αυτοσχέδια πυρά σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Δύο ακόμη βίντεο από την πόλη δείχνουν οικογένειες να απλώνουν πτώματα σε σεντόνια πριν σχεδιάσουν ένα περίγραμμα με κιμωλία γύρω από την πυρά και την ανάψουν.

Τα κρούσματα Covid έχουν αυξηθεί στη Σαγκάη με το 70 τοις εκατό του πληθυσμού των 25 εκατομμυρίων της πόλης να εκτιμάται ότι έχει μολυνθεί από τον ιό, σύμφωνα με γιατρό σε ένα από τα νοσοκομεία της πόλης.


Ένα στιγμιότυπο οθόνης που δημοσιεύτηκε στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo έδειξε ένα μήνυμα από έναν άνδρα που έλεγε στους γείτονές του ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει. Ωστόσο, είπε ότι δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά την υπηρεσία της αποτέφρωσης και έτσι θα «έβρισκε έναν ανοιχτό χώρο» για να κάψει τα λείψανα του πατέρα του.

Δείτε το βίντεο:

   

Πηγή: dailymail.co.uk
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στην Κίνα καίνε τα πτώματα των αγαπημένων τους στους δρόμους ( video ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">